Парфюмът за мъже Dolce & Gabbana Intenso EDP

От | 10.03.2015

Една модерна реинтерпретация на аромат за мъже от Dolce & Gabbana, забелязваме с новия аромат: Intenso. Intenso съчетава чистия инстинкт и силата на емоцията, които са свободно изразени в парфюма за мъже, представен на пазара през зимата на 2014 година.

Dolce-Intenso

Още с отварянето на бутилката се усеща аромата на босилек и лавандула. Уникалното привличане идва от новооткрития аромат, напомнящ модерна интерпретация на класически тютюн. Флаконът на вид представлява лакирана стъклена бутилка, която хвърля елегантно-извит силует. Цветът е тъмен, почти черен, с лек наподобяващ тъмно-златист цвят в долната част към средата. Надписът, изобразяващ името на мъжкия парфюм, също е в тъмно-златист цвят, изписан с главни букви. С по-дребен шрифт са изписани подробностите за парфюма. Предлага се с тъмна кутия и може да бъде перфектен подарък за силната половинка.

Dolce & Gabbana лансира за първи път Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso през 1994-та година (която серия бива възобновена през 2012 г.).

Рекламно лице на Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso е известният американски актьор Колин Фарел.

През зимата 2014 година е лансиран и парфюмът за мъже Dolce & Gabbana Intenso EDP. Intenso символизира чистият инстинкт, традицията, кореняща се в сърцето и силата на емоцията, които са свободно изразени. Парфюмът с дървесен аромат, освен със зелени акценти на босилек и лавандула, се характеризира и с акцент на водни нотки, което му придава неустоим аромат.

Интензивността и силата на аромата, идва от комбинацията между ладанова смола, сандалово дърво и кипарис, които се усещат в парфюма. А контрастът от пресните, топли и богати, които аромати, които влизат в състава, подчертават дървесното усещане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *