Eros Pour Femme – съблазнителният дамски парфюм в бляскава бутилка

От | 09.03.2015

Eros Pour FemmeVersace Eros Pour Femme EDP – парфюмът, който предизвиква интерес, желание и страст. Той е съвкупност от изкусителни, ярки и женствени нотки. Във парфюмът на Versace ще почувствате изискано ухание на лимон и жасмин.

Парфюмите Eros излизат на пазара още през 2012 година, предимно мъжка линия и успяват да пожънат голям успех, благодарение на прекрасния аромат и стилните шишенца, в които се съхранява съдържанието.

В края на 2014 година (през месец декември), от Versace лансираха нов продукт от серията, но този път, предназначен за дамите, а именно – Versace Eros Pour Femme EDP. Още тогава той напълни рафтовете на италианските парфюмерии, а интересът към него бе голям.

Определено може да се каже, че парфюмът предизвика голям интерес. Освен ароматът, флаконът в златист цвят, който е подписан от парфюмеристите на компанията – Алберто Мориляс, Оливиер Кресп и Натали Лорсън (които са работили заедно по създаването на новата композиция), също не остана незабелязан от дамите.

Към днешна дата, този модел се предлага и на българския пазар. Може да бъде закупен от нашия електронен магазин Ivis. Предлага се в 30, 50 и 100 мл.

Лесно можете да разпознаете оригиналният парфюм от ментетата, които се предлагат на пазара от някои, благодарение на неустоимия аромат и уникалния дизайн на шишенцето.

Бутилката, в която се намира съдържанието на парфюма е закръглена като в предната си част ясно се вижда символът Medusa.

Освен споменатият вече лимон и жасмин, в състава на Versace Eros Pour Femme EDP, присъства още аромат от калабрийски бергамот, нар и божур инфузия, мускус, сандалово дърво и др.

Как мирише?

От този продукт не можете да очаквате опияняващ мирис. За него е характерен чистият и свеж аромат. Връхните нотки се появяват като смесица от цитрусови плодове, които придават сладост и свежест. Само за справка, при серията мъжки парфюми, също се усеща аромат на плод, ябълка, което напомня на този, на овощна градина, но бързаме да подчертаем, че приликата между мъжкия и дамския парфюм Eros, спира дотук. Основното „тяло“ на Eros Pour Femme е фокусирано върху хармонията от пролетни цветя. За някои е трудно да се определи видът аромат на цвете, но тук има ярко качество на аромата, което се отличава и може да се определи като жасмин. На фона му, се усеща аромат напомнящ на зюмбюл или евентуално сладък грах. Независимо от специфичните цветя в тази комбинация, които са неясни за разпознаване от някои, то като цяло, благоуханието на Versace Eros Pour Femme EDP се оценява добре от потребителите.

Като обобщение можем да кажем, че този парфюм, предназначен за дамите съчетава свеж аромат и ухание на различни цветя, който можете да ползвате в удобен флакон със стилна форма и дизайн, придаващи му доза елегантност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *