Кратко представяне на червило Revlon Ultra HD

От | 22.05.2015

Revlon

Използвайте революционен, високо класен цвят с червило Revlon Ultra HD. Тази безвосъчна гел технология предоставя истинска яснота на цвета, без усещане за тежест.

Revlon е новата линия червила на Ultra HD, които идва в общо 20 различни нюанси. За тях се твърди, че имат HD цвят и гел формула с леко усещане.

Червилата Revlon Ultra HD идват в светлоотразителни, сребърни тръби с ясни пластмасови капачки. Куршумите са полегати и изчистено-отрязани, но също така се придържат вън от горната част на тубичката, дори, когато усуквате червилото по целият път надолу, правейки много лесно използването, когато сте на разстояние или заменяте капачката.

Тези червила за устни имат една много приятна и свежа текстура и обособена гел формула. Всякаш леко овлажняваща формула с приятна и свежа текстура. Червилото може да се използва и върху сухи и напукани устни или за подчертаване на линиите на устните.

Червилата по принцип имат голяма пигментация. Всички те имат блясък на тяхното покритие, с някои нюанси не толкова на място, а при някои и по-лъскави. Повечето от сенките не трябва да имат блясък в тях, а при тези червила, при които има е необходимо да се добавя много фино, когато става въпрос за „блещукането”, което ще се появи. Всички Revlon Ultra HD, обаче са с гладка текстура и се плъзгат върху устните.

Характерна издръжливост е час до два при тези червила като с изключение на по-светлите нюанси, по-тъмните оставят след себе си леко петно от устни върху повърхността, до която са се докоснали – например чаша.

И още нещо. За Revlon Ultra HD е характерен сладкият аромат. Миризмата и силата на аромата са допълнителен стимул, да бъдат използвани от дамите.

Като обобщение, Revlon Ultra HD съчетава в себе си наситени цветове, свеж аромат, умерено количество блясък и лекота, което го правят идеално решение за ежедневна употреба от всяка дама. И още по-хубава новина е, че се предлага в цели 20 нюанса, от които дамите могат да изберат кой да използват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *