Bvlgari Man In Black – престъпно съблазнителен мъжки парфюм

От | 15.10.2014

Bvlgari празнува своята 130 годишна история с емблематичен нов аромат: Man in Black. Ароматът е определен като дързък и харизматичен, вдъхновен от мита за раждането на Вулкан, богът на Земята. Тази история се тълкува по начин, по който съответства на съвременния човек.

Bvlgari Man In Black - завладяващ мъжки парфюм

Аромата на Bvlgari Man In Black представлява интензивна композиция от кехлибар, кожа, подправки и дървесни мотиви. Той се отваря с връхни нотки на естествен ром и леки подправки. Тубероза, ирис и кожа формират сърдечните акорди на парфюма, който в последствие отстъпват място на базовите нотки на тамян, тонка и гваяколово дърво.

Мъжки парфюми Bvlgari Man In Black се отличават с модерен, нео-ориенталски аромат, който е нов за света на Bvlgari. Това, което го прави наистина изключителен, са използваните за пръв път ароматни нотки на тубероза в мъжки парфюм. Цветето е една магнетична съставка, традиционно използвана в дамските парфюми… То обаче е прикрито чрез играта на контрасти между кожата, кехлибара, скъпоценните смоли и бобовата тонка. От тази безпрецедентна структура е създаден аромат, който е напълно завладяващ и граничещ с хипнозата.

Bvlgari Man In Black - парфюм за истински мъже

Bvlgari Man In Black се отличава с един наистина атрактивен флакон. Матово черната бутилка, в комбинация със златните букви, подчертава класата на този луксозен парфюмериен бранд.

Майсторът парфюмерист Алберто Морилас, създадел на Bvlgari Man In Black определя парфюма като „престъпно съблазнителен“.

Мъжки парфюми Bvlgari Man In Black можете да намерите в разфасовки от 30, 60 и 100мл в търговската мрежа на магазини Ivis във вашия град или нашия онлайн магазин http://www.ivis.bg/.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *