Мъжки парфюм Булгари

От | 15.10.2014

Мъжки парфюм Булгари е един от най-използваните в света, но преди да обърнем внимание конкретно на него, нека ви представим малко предистория за марката Bvlgari.

Мъжки парфюм Bvlgari

Името „Булгари“ има над 130-годишна история зад гърба си. То е свързано с лукс и бижута. Марката е кръстена на гръцкия моден дизайнер, чието име е Сотирио Булгари. Той основава компанията в Рим, Италия през 1884 г. като в началото основната дейност на компанията е свързана с търговия на бижута.

Оттогава, името се превръща в синоним на луксозни и висок клас стоки. Парфюмите Bvlgari са един от най-добрите продукти, носещи името на компанията. Всъщност, отнема известно време преди компанията да се реши да създаде своя собствена линия парфюми. Пускането на първата линия парфюми е направено през 1990 г. и поставя много добре началото на инициативата за диверсификация. Дори експертите и наблюдателите в тази сфера изпитват страхопочитание към начина, по който компанията успява не само да наложи своите парфюми, но и да направи марката по-известна и по-видна по цял свят. Именно тази линия, която компанията стартира през 1990 г. дава тласък за „офшорно“ разширение.

Корените на компанията са със седалище в Рим, като първият магазин е открит именно там. Сега има над 150 места по света с официални представителни магазини, където можете да откриете луксозни, трайни и качествени парфюми, предлагани от наложената на пазара компания.

За мъжки парфюм Булгари:

Мъжките парфюми от тази марка оглавяват редица класации за „Най-харесвани парфюми“. Сред тях е и мъжки парфюм Bvlgari Aqva EDT. Той е не само предпочитан от „силната половинка“, но и изключително харесван и „привличащ“ за жените.

Това, което отличава Bvlgari Aqva EDT от останалите парфюми е, неговото предназначение за по-зрели мъже, които демонстрират сдържаност и елегантност. Тази характеристика, разбира се може да се отнася и за други парфюми, но Bvlgari Aqva EDT носи своята идентичност, благодарение на чистият и трептящ аромат на минерален кехлибар, който се усеща. Той комбинира средиземноморско докосване и ароматна свежест – едновременно.

Bvlgari Aqva EDT не е единственият мъжки парфюм на компанията, който става популярен има още десетки такива, част от които можете да разгледате тук, в Ivis.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *