Парфюми Comme Des Garcons

От | 11.08.2015

Кои са Comme Des Garcons?

Comme Des Garcons

Comme Des Garcons е френско наименование на японска модна марка, с основател Рей Кавакубо, който е собственик на фирмата, заедно със съпругата си Адриан Жофе.

Седалището е базирано в Токио, както и на престижният площад Вендом в Париж, града, в който основно биват показвани колекциите по време на Парижката седмица на модата и Парижката Мъжка фешън седмица. Всяка година компанията генерира приходи от около 180 милиона долара.

Освен с дрехи, компанията се занимава и с парфюми.Comme de Garcons представя линия от дневни аромати, повечето от които са неконвенционални в света на парфюмите, в същия дух като облеклата. Компанията пуска на пазара първият си аромат Comme de Garsons през 1994 година. 1998 година излиза първият „анти-парфюм“ Comme de Garcons’S Odeur 53, смес от 53 нетрадиционни нотки за създаване на модерен и поразителен аромат. Някои от тях са: кислород, минерален въглерод, целулоза, чист въздух от високите планини, изгоряла гума, горящи скали и много други. Директорът Джон Уотърс и архитекта Стивън Алеш се възползват от аромата.

От 2002 година насам, парфюмната линия се присъединява към компанията Puig, за да стане част от каталога с аромати.

Ivis.bg също предлага част от най-добрите парфюми от марката Comme de Garcons. Част от тях, които можете да откриете в нашият електронен магазин са:

Мъжки парфюм Comme des Garcons Wonderwood

Този дървесен аромат, предназначен за мъже излиза на пазара още през 2010 година, но продължава да привлича интереса на любителите, на парфюми и към днешна дата – 5 години по-късно. Wonderwood съчетава аромата на сандалово дърво, ветивер, Вирджиния кедър, кипарис и още…

Унисекс парфюм Comme des Garcons Blue Santal EDP

Ако обичате свежи аромати, напомняйки ви студ, прохлада, замразеност, то този унисекс парфюм е чудесно решение за вас. Той съчетава нотки на топли борови бележки с тръпчивост, които произхождат от хвойнови плодове. В него се съдържат син пипер, хвойна, сандалово дърво от Австралия и други.

COMME des GARÇONS 2 EDP унисекс парфюм

Този унисекс парфюм от Comme des Garcons е още един чудесен аромат от марката, който съчетава в себе си нотки на портокал, алдехиди, магнолия и мандарини. В състава му влизат още кехлибарен аромат, пачули, китайски кедър, ветивер, хвойна и други. Макар и лансиран през далечната 1999 година, благодарение на своя успех, той още се предлага на пазара и може да бъде закупен от Ivis.bg

Вижте и останалите парфюми Comme des Garcons в Ivis.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *