Новият парфюм Versace Bright Crystal Absolu – достоен наследник на Bright Crystal

От | 02.04.2014

С голямата надежда, че отново ще успее да развълнува почитателите на Bright Crystal от Versace представят новият дамски парфюм Versace Bright Crystal Absolu, който се появи на пазара в края на 2013 година. Това е нова и доста по-силна като аромат версия на популярното от преди няколко години ухание на марката. ‘’След достигнатият невероятен успех в цял свят е време за ново и отново толкова успешно ухание’’, споделя Giovanni Sgaribold, който е президент на Юро Италия.

Креативният директор на модния бранд – Донатела Версаче, акцентира, че това е дамски парфюм, който се характеризира с повишена интензивност и продължителност на аромата. Това е един много жизнен парфюм, изпълнен с трепети и любов.

Създател на Versace Bright Crystal и така познатият Yellow Diamond е Алберто Моралес, а сега отново ставаме свидетели на неговият безспорен усет за създаване на неповторими маркови парфюми.

Дамски парфюми Versace Bright Crystal Absolu радва своите притежатели със свежи нотки от комбинация на лотос, малина, божур, нар и магнолия. Базата на парфюма е съставена от махагон, мускус и кехлибар.
Формата на флакона е същата като този на оригинала, но с изписано името на новото предложение – Bright Crystal Absolu. Другата разлика е в цвета на новия парфюм, който е малко по-тъмно розов от този на основния парфюм. Картонената кутия е красиво оформена от бели и сиви орнаменти.

Candice Swanepoel и новия парфюм Versace Bright Crystal AbsoluЗа лице на новия дамски парфюм е избрана Candice Swanepoel, която е заснета на луксозен диван, облечена в блестяща и много красива вечерна рокля, а в една си ръка държи Versace Bright Crystal Absolu. Рекламната кампания и снимките са поверени на един от най-добрите фотографи – Марио Тестино.

Феновете на новия парфюм го определят като малко по-силен и по-сладникав от оригинала, но също толкова пленителен и с характерната за оригинала ледена свежест.

Достатъчно траен и подходящ както за през деня, така и за прохладните летни вечери.

Дамски парфюми Versace Bright Crystal Absolu се предлагат в две разфасовки от 30, 50 и 90 ml. EDP в онлайн магазин Ivis.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *