Докоснете се до аромата на сицилианските градини с Dolce & Gabbana Dolce

От | 04.04.2014

Dolce & Gabbanа представиха своя нов аромат ‘’Dolce’’ в началото на 2014 година. Парфюмът има изцяло нова линия и представлява чувствено и емоционално пътуване през невероятната Сицилия.

Dolce & Gabbana Dolce е определян като женствен, мек и красив аромат на бели цветя, създаващ чувство на свобода и радост.

Новите дамски парфюми Dolce & Gabbana Dolce

Ароматът е от типа маркови парфюми, които няма как да останат незабелязани, той ни очарова още с първото докосване до аромата. Невероятната свежест от листа на нероли плавно се слива с цветовете на папая, бяла водна лилия, нарцис и бела дона – тяхната комбинация прави ‘’сърцето’’ на парфюма плътно и трайно като аромат.

Основата на парфюма е мека, изградена на основата на мускус и кашмир.

Ценителите на красивото ще оценят и безупречния дизайн на флакона, който е в бледо зелен цвят, който свободно пропуска светлината и елегантна капачка под формата на бяло цвете.

Надписът е черен на цвят и стои съвсем леко и ефирно. Красиви и изчистени детайли, но с точните акценти правят опаковката на Dolce & Gabbana Dolce едно истинско бижу, което всяка млада дама би искала да притежава.

Цветен и магичен, този сравнително нов аромат завладя пазара на дамски парфюми само за няколко месеца.

Новите дамски парфюми Dolce, можете да намерите във флакони от 30, 50 и 75 мл. EDP.

Яркият цветен микс с деликатно ухание на цитрусови плодове е изключително подходящ за дамите, които са романтично настроени и готови за пролетни емоции.

Dolce & Gabbana Dolce е марков парфюм подходящ за носене в офис, на бизнес среща или лятно парти. „Деликатен, не натрапчив и свеж“ – това е определението, което на парфюмните критици споделят за парфюма.

Докоснете се до аромата на Италия и красивите Сицилианските градини с Dolce & Gabbana Dolce, който можете да намерите тук: ivis.bg/dolce-%26-gabbana-dolce-edp-дамски-парфюм-75мл-p9394.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *