Bourjois Rouge Edition Velvet – червило с матиран цвят и кадифена мекота

От | 06.03.2014

Bourjois отваря нова ера в декоративната козметика и най-вече в света на червилата. Новите Rouge Edition Velvet са с нова по-мека и гладка текстура, която се плъзга разкошно по вашите устни и им придава цвят и мекота.

Bourjois Rouge Edition Velvet дълготрайно червило за устни има матиран цвят и кадифена мекота, която го прави толкова желано от всички момичета. Използваните масла хидратират вашите устни, а наситените цветове се сливат като „втора кожа“ с вашите устни.

Според пазарни проучвания на бранда 78,8 % от жените, които са ги тествали не усещат неприятно лепнене или друг дискомфорт при нанасяне. Според същите тези дами, червилото е приятно за носене и достатъчно трайно, за да изкарат целия ден с него. Със своите наситени и чисти пигменти цветът покрива устните равномерно и красиво.

Красивата и луксозна опаковка на червило Rouge Edition Velvet стои в ръцете ви като истински скъпоценен камък. Опаковката на червилото е с красиво гравиран надпис на марката и е много удобна за хващане. Флаконът е съвсем прозрачен, като горната му част съвпада с цвета на червилото. Удобната скосена четка, нанася равномерен цвят във всички краища на вашите устни.

Насладете се на красиви, дълготрайни и много модерни матови цветове!
Веднъж нанесено червилото стои фино и съвсем дискретно на вашите устни. Само с още едно движение, вие можете да постигнете богат, наситен и ярък цвят, който впечатлява.

Вече можете спокойно да се наслаждавате на любимите си храни и напитки, без вечното притеснение, че цветът на устните ви ще се загуби.

Изберете в Ivis.bg своя цвят от новите дълготрайни червила за устни Bourjois Rouge Edition Velvet и се наслаждавайте на неговата красота и дълготрайност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *