Парфюм Arabian Oud Sehr al Kalemat – потопете се в една истинска арабска приказка

От | 05.03.2014

Опияняваща ванилия и благоуханен тамян – това е истинският арабски парфюм Arabian Oud Sehr al Kalemat.
Основата на аромата е лека, но достатъчно трайна. Този прекрасен ориенталски парфюм може да остане върху вашата кожа в продължение на 24 часа. Факт е, че дори след душ или вана, можете да доловите съвсем свободно неговите базови нотки.
Този парфюм е от типа референтни и традиционни арабски ухания. Той е от онези традиционни аромати, които освобождават своите нотки съвсем точно и последователно, почти като по часовник.

Парфюм Arabian Oud Sehr al Kalemat притежава освежаващ, чувствен и атрактивен аромат, благодарение, на който ще се почувствате като истинска арабска принцеса. Благодарение на своя сладникав аромат, той успокоява и ни кара да се усмихваме блажено.

Парфюмът вдъхва увереност, харизма и вътрешна сила на своя притежател.
За повечето хора, той не е подходящ за офиса или делова среща. Бихте могли да му се насладите и да очаровате околните на вечерно парти, бизнес вечеря или някое друго подобно събиране.

Sehr al Kalemat е едно истинско унисекс попадение – подходящ за носене от мъже и жени.Тамянът и сухите билки, използвани в състава му носят неповторимо ухание и завладяваща харизма. Кехлибарът е използван много балансирано и това внася усещане за мекота на парфюма.

Парфюмът Arabian Oud Sehr al Kalemat можете да откриете в оригинална и луксозна прозрачна бутилка от 100 мл. Цветът е бледо жълт – сякаш в ръцете си държите течно злато, това е още едно леко подтикване и асоцииране с лукса и разкоша на красивите арабски нощи.

Ако се чувствате готови за това ново арабско изкушение, то можете да го откриете в онлайн магазин Ivis.bg 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *