Calvin Klein Endless Euphoria – опияняващ сетивата дамски парфюм

От | 28.02.2014

Calvin Klein има ново и очарователно предложение за всички почитатели на Euphoria – Endless Euphoria.
Първият аромат Euphoria е лансиран през 2005 година и постига огромен успех, сред почитателите на луксозните маркови парфюми. Днес Endless Euphoria излиза на пазара с нова леко променена визия и аромат, но достатъчно близък до оригинала.

Дамски парфюм Calvin Klein Endless Euphoria е с лек, свеж и много цветен и плодов парфюм, но притежава същата провокативна фантазия като своя култов предшественик от 2005 година.

Ароматът започва с лек полъх на черешов цвят, който е освежен с бергамот и ароматна мандарина. До нас достига и чувствената му база, която е изградена на основата на мускус, сандалово дърво, роза, теменужка, бамбук и отново мандарина.

Опаковката е сътворена в меки пастелни тоново, които стоят леко, ефирно и деликатно върху стъкления флакон, който е съвсем близък до този на оригинала. Парфюмеристът, който се подписва под създаването на този дамски парфюм е Бруно Йованович.

Дамски парфюм Calvin Klein Endless Euphoria е предназначен за тези, които са останали верни на оригинала и не престават да му се наслаждават в продължение на години. Той е като ново начало, но със спомен и аромат за хубавото минало. Пролетен, свеж, закачлив и определено пленителен – това е новото предложение от Calvin Klein.

Всички почитатели на най-новото попълнение в парфюмерийната колекция на Calvin Klein, могат да се насладят и на козметични продукти като лосион за тяло Calvin Klein Endless Euphoria, който можете да откриете в магазини Ivis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *