Мъжки парфюм Bvlgari Aqva Amara – oчарователен, силен и пленителен

От | 28.02.2014

Bvlgari Aqva Amara – нов мъжки парфюм от серията „Aqva”. Създателят на аромата Jacques Cavallier му придава строга индивидуалност и стил, като го обгръща със скъпи и благородни ароматни съставки. Това го прави по-луксозен, а същевременно запазва „водният“ му дух и средиземноморски характер.

Aqva Amara или иначе казано „горчива вода“ е аромат, който е изпълнен с много енергия и светлина. Бутилката е с обли форми, има мек меден цвят.
За акордни нотки са подбрани уханията на сицилианска мандарина, смесена с масло, което е добито от цветовете на нероли. Базовите нотки са малко по-твърди, те включват бял тамян и пачули.

Лице на кампанията е моделът Jon Kortajanera. Фотосите и видеото са заснети на златист плаж, които изглежда като целунат от слънцето. А моделът е оприличен на гръцки бог. Цялата кампания по представянето на новия марков парфюм на бранда е заснета от небезизвестният Марио Соренти.

Новото ароматно предложение, можете да откриете във луксозни флакони от 50 и 100 мл. Мъжки парфюм Bvlgari Aqva Amara е пуснат на пазара в началото на 2014г. и за кратко време се очерта като един от достойните парфюми приковали мъжкото внимание.

Очарователен, силен и пленителен. Аромат, който е експлозия от средиземноморска свежест и светлина.“ – така определят аромата парфюмерийните специалисти и критици.

На българския пазар се предлага и луксозно допълнение към аромата. Това е козметика – душ гел за тяло Bvlgari Aqva Amara със същото ухание, което е чудесна база за последващо нанасяне на луксозния парфюм.

Мъжки парфюм Bvlgari Aqva Amara е подходящ за морска разходка с яхта, тузарско вечерно парти или просто когато искате да усетите лукса и „тузаря“ в себе си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *