Докоснете се до магията на дамски парфюм Chloe See By Chloe

От | 10.02.2014

Дамски парфюм Chloe See By Chloe – най-новото и очарователно ухание в нашият онлайн магазин. Истинско превъплъщение на женственост и деликатност. Ароматът представя едновременно силната жена и нейната непринуденост. Свежите цветни нотки, носят докачливостта на младото и щастливо момиче, което прегръща живота и граби от него с пълни шепи. Сочните нотки на бергамонт и свежа ябълка носят енергията и провакативността. Женствеността е подчертана чрез красив и цветен букет от жасмин, илан – иланг и нежно разкриващ се воал на ванилия и страстен мускус.

Ако и вие се определяте като очарователна, цветна и динамична дама, то това е уханието, което ще ви допълни и създаде вашият уникален подпис.

Дамски парфюм Chloe See By Chloe притежава модерно ухание със свеж цветен полъх. Това е парфюм с висок клас с много фини и внимателно подбрани цветни детайли.
Красивият флакон на аромата улавя светлината и прави релефните детайли още по красиви и бляскави. Сребърната капачка на парфюма е обхваната от красив сребърен пръстен. Тук откриваме и лек винтидж ефект, защото оставаме с впечатлението, че флакона представлява луксозна клетка за птици.

При създаването на този дамски парфюм своя подпис оставя и Michael Almairac, а за лице на парфюма е избран популярният модел Bette Franke.

Докоснете се и вие до магията наречена Chloe See By Chloe с оригиналното предложение от сайта на Ivis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *