Gucci By Gucci Made to Measure – завладяващото усещане на лукса

От | 08.01.2014

През есента на 2013 година Gucci пусна на пазара своя нов аромат Gucci by Gucci Made to Measure, предназначен за силната, мъжка половина на човечеството. Той е насочен към мъжете с усет към изтънчените и светски неща от живота, за тези, които просто желаят и успяват да получат най-доброто.

Съставът на подбраните нотки в парфюма е ароматно-пикантен, той приляга на мъжа като „скъп“ костюм. С финес се долавят връхните ароматните нотки и акорди на калабрийски бергамонт, тунизийски портокалов цвят, френски анасон и лавандула. Аромата на сърдечните нотки, използвани в този мъжки парфюм е пикантен и еклектичен, благодарение на индийското орехче от Шри Ланка, свежите плодове, хвойна, водна лилия, слива и канела.
И за финал – базовите нотки, те са подбрани да носят усещане за стил и изисканост. Селектираните ароматни нотки са извлечени от: лабданум, кожа, пачули и кехлибар.
Богатите и силни ухания, съчетани с топлината на кожата правят този мъжки парфюм Gucci by Gucci Made to Measure силен, ярък и определено запомнящ се.

Стъкленият флакон приляга идеално към посланието, което носи парфюма. Той е стъклен, но същевременно доста тежък и масивен. Всеки един флакон е ръчно полиран и носи името на един от най-големите модни брандове. Има солидна метална капачка с интересни елементи и ярък златисто-брозов цвят.

За лице на този мъжки парфюм е избран актьора, режисьор и писател Джеймс Франко. Креативният директор на Gucci Фрида Джанини, споделя че изборът на флакон за аромата е била една от най-трудните части около създаването на новото ароматно творение. Тя е трябвало да бъде нещо: „Изключително специално и стилно. Трябва да прилича на мечтаният от нас силен и красив герой“.
Най-новото попълнение от парфюмната колекция на Gucci – Gucci by Gucci Made to Measure, можете да откриете в онлайн магазина на веригата Ivis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *