Маркови парфюми Paco Rabanne Invictus – новият аромат за силните мъже със спортен дух

От | 25.11.2013

Paco Rabanne представи своята нова серия маркови парфюми за мъже Invictus през месец юли 2013 година. Новото вдъхновение на модната марка е със свежо и спортно ухание. В превод от латински език „Invictus” означава непобедим. Създателите му са си постави за цел, той да излъчва сила, динамика и неизчерпаема енергия.

Paco Rabanne Invictus парфюми за мъже пленяват сърцето с очарователно и свежо морско ухание, съчетано с грейпфрут, дафинов лист, жасмин, пачули, дъбов мъх и дървесна кора.

Маркови парфюми Paco Rabanne Invictus - новият аромат за истински мъжеСъвсем не е случайно, че тези маркови парфюми имат нестандартен, но и интересен флакон, който е под формата на купа. Символите изобразени върху него и опаковка символизират успеха и триумфа. Цялата визия е издържана в сиви и бледо сини тонове, които се свързват с олимпийските статуи и медалите от спортни първенства.

Мъжете, които се осмелят да притежават този трофей могат да бъдат сигурни, че вече са победители. Подходящ за употреба както във вашето всекидневие, така и за вечерни партита. С него вие безспорно няма да останете незабелязани, защото ароматът издава вашата визитка – силен, убеден в успеха и изпълнен с енергия мъж.

Свежият и енергиен взрив на грейпфрут плавно преминава в цветно настроение. След около час и половина постепенно и плавно започват да се усещат топлите дървесни нотки, които са използвани в тези маркови парфюми. Ароматът на парфюма се усеща до 6 часа, като се освобождава постепенно, без да бъде натрапчив.

И така още със своя старт в средата на 2013 година Paco Rabanne Invictus парфюми за мъже се доказат сред младите и силни представители на силния пол като аромат, който ще отговори на очакванията им. От бранда с гордост споделят, че този парфюм може да се окаже достоен заместник на 1 Million.

Ароматът се предлага във флакони от 50 и 100 мл., а вие бихте могли да получите още по-голяма завършеност използвайки останалите продукти за мъже от серията маркови парфюми за мъже Paco Rabanne Invictus. Комбинирайте вашите парфюми с лосион за след бръснене, душ гел за тяло и коса и део стик.

Предполагам вече сте взели категорично решение какъв да бъде новият ви марков парфюм? Paco Rabanne Invictus от Ivis.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *