Dsquared² Potion Blue Cadet парфюми за мъже – очароват още „на първа среща“

От | 09.10.2013

Новите парфюми за мъже Dsquared² бяха представени съвсем скоро, в началото на 2013 г. Върху създаването на уникалния му аромат е работил известният парфюмерист Mathilde Bijaoui.
Създадена е една красива и много пленителна комбинация от свежи и ароматни акорди на дървесна основа.

Dsquared² Potion Blue Cadet парфюми за мъже с уникален аромат, очароващ женитеDsquared² Potion Blue Cadet парфюми за мъже получават своя особен чар от дървесните нотки и свежестта на избраните ароматни акорди. Те са чувствени, променящи се, безгранични парфюми, които очароват още „на първа среща“.

Те са създадени на базата на древната технология „квинтесенция“, тя интегрира и съчетава древните и най-старите алхимични формули с най-новите и модерни научни постижения в областта на химията и парфюмерията.

Носят аромат на ведрина, харизматичност и хармония. Синият цвят е препратка към небето, свободата и безграничността. Той е предназначен за мъже горди със своите постижения, смелите мечтатели и тези, които решително следват целите си.

Свежи парфюми с ефирен аромат, който няма как да остане незабелязан.

  • Връхни нотки в аромата: Бергамон, мандарина, розов грейпфрут
  • Сърдечни нотки: Елхови нотки
  • Базови нотки: Бял кедър, бобова тонка, мускус

Ароматът излъчва свежо и чисто „младежко настроение“, вдъхновено от свежия му небесносин цвят.

Dsquared² Potion Blue Cadet парфюми за мъже са подходящи както за деня, така и за вечерните партита особено през топлите месеци на годината. Техният аромат допълва „подписа“ на мъжа, създава усещане за свобода и фина загадъчност.

Бъдете и вие от мъжете, които безспорно очароват дамите с най-новият аромат на Potion Blue Cadet лансирани в началото на 2013 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *