Дамски парфюми Hugo Boss Jour Pour Femme – изискан аромат, вдъхновен от изгрева

От | 12.09.2013

Дамски парфюми Hugo Boss Jour Pour FemmeПрез пролетта на 2013 година една от големите компании в парфюмерийната индустрия пусна в продажба своя нова линия дамски парфюми Hugo Boss Jour Pour Femme. Те предизвикват уникално чувство на очакване. Вдъхновени са от онзи несравним момент, когато първите слънчеви лъчи озарят деня. Jour Pour Femme се характеризира с ароматна комбинация от бели цветя и свежи цитрусови плодове. В елегантната композиция на аромата се съчетават три важни аспекта за всяка жена: спокойствие, вдъхновение и елегантност.
Интензивната цитрусова свежест на лимона и цветовете от грейпфрут придават усещане за жизненост на връхните нотки. В сърдечните нотки вдъхновението е представено с богат аромат от бели цветя – фрезия, момина сълза и орлови нокти са празник на женствеността и красивото разнообразие на живота на всяка жена. Базисните нотки представят елегантността с по-наситен аромат, включващ нотки на бяла бреза и кремообразен кехлибар.
Дамски парфюми Hugo Boss Jour Pour Femme са с много изчистен аромат, приятен за използване, без да е натрапчив. Ароматът му е много свеж и е идеален за всеки ден, особено през лятото.
Първо ще усетите тайнствената свежест на лимона, която чудесно се съчетава със сладкия аромат на грейпфрут, което прави уханието на този парфюм наистина уникален. Ако сте почитатели на сладкия, но в същото време свеж ежедневен аромат, тогава дамски парфюми Hugo Boss Jour Pour Femme са точния избор за вас. Трайността му също не е за подценяване, тъй като след 4 часа от нанасянето му аромата продължава да бъде точно както в началото. След 5 час уханието му все още се усеща, а на 6-я час той е едва доловимо по кожата, но за сметка на това от дрехите все още е интензивен.

Тънък, гладък, красиво оформен, елегантен и изискан флакон на Boss Jour Pour Femme беше създаден, за да съвпадне перфектно със същността на парфюма. Цялостната визия на флакона е напълно завършена от кристалната капачка, която брилянтно отразява светлината, напомняйки именно за първите утринни лъчи. Златният пръстен с логото на Jour Pour Femme придава на флакона допълнително усещане за стил и елегантност.

Дамски парфюми Hugo Boss Jour Pour Femme притежават един наистина изискван аромат, вдъхновен от първия лъч светлина за деня. Той насърчава жените да се възползват от всяка възможност, докато всеки ден създават своите истории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *