Versace Oud Noir парфюми за мъже – струва си да рискувате

От | 05.06.2013

Не знаем дали в последно време Донатела Версаче пътува много по бизнес дела по света, но със сигурност главният дизайнер на парфюми от нейната модна къща прави малко турне в света на ароматите. След посещението на Древна Гърция за представянето на божествения аромат Versace Eros, марката вече се насочи към Ориента с новите Versace Oud Noir EDP парфюми за мъже. Има ли прилика между последните два мъжки аромата? Да… колкото е приликата между Елада и Ориента. За разлика от ярко тюркоазеният цвят на флакона на Eros, който бе вдъхновен от Средиземно море, този на Oud Noir е с доста ръбове и в цвят на опушено стъкло. Това е доста необичайно за марковите парфюми на Версаче, като само малкото златно лого с главата на Горгона Медуза показва принадлежността на новия аромат.

Versace Oud Noir парфюми за мъжеСъблазнителен като залез в пустинята, това е един чувствен и опияняващ парфюм. Предназначен е за любителите на истинските ориенталски аромати, това е съвършеното мъжко ухание, с интензивна и царствена формула. В нея са вплетени елегантната композиция на пресни цитрусови плодове и букет от цветя, земните нотки на пачули, кожено дърво и разбира се богатия аромат на дървото ууд. Към всичко това са добавени ориенталските подправки кардамон, шафран и черен пипер, както и щипка нероли. Абсолютно незабравимо и уникално усещане, което ще ви отличава от смесицата парфюми на околните.

Versace Oud Noir парфюми за мъже са с пикантен и дълбок, с плътен аромат на кожа. Бутилката е богата, въпреки че е само в черно и златно. Тя просто прилича на обработен скъпоценен камък, точно както и съдържанието в нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *