Garnier Moisture Match крем за лице – новото поколение специализирани овлажнители

От | 06.06.2013

Има ли продукти, които да накарат кожата ви да се чувства освежена и по-млада, които са чудесна основа за грима ви? Разбира се, това е новата серия козметика за лица на Garnier. Те изглаждат лицето, събуждат кожата ви сутрин и представляват чудесна база за гримовете, като им позволява да издържат по-дълго. Но какво е различното в тази нова козметична серия?

Всяка жена знае, че различните типове кожа имат различни нужди. От Garnier също знаят това и поради тази причина се появи новата генерация Moisture Match – специалната серия от 4 овлажняващи продукта, разработени за различните видове кожа и техните нужди.

Garnier Wake Me Up крем за лице за кожа без блясъкGarnier Wake Me Up крем за лице за кожа без блясък ви осигурява усещането за бърз прилив на свежест. Възможно ли е това и то за такъв кратък период от време? Разбира се, този крем за лице се усвоява изключително бързо от кожата, така че не се налага да чакате дълго, за да приложите грима си. Това е един огромен плюс, особено сутрин, когато се налага да се приготвите бързо и да се заемете с ежедневните си задължения. Garnier Wake Me Up крем за лице за кожа без блясък не съдържа допълнителни олиа, така че той не оставя усещане за омазняване. Ароматът му е наистина деликатен и вие чувствате една приятна свежест. Продуктът е изключително подходящ за онези от вас, които имат чувствителна кожа, като след използването му тя остава мека и силно ревитализирана.

Garnier Goodbye Dry крем за лице за суха и много суха кожаGarnier Goodbye Dry крем за лице за суха и много суха кожа е следващият продукт от серията, като първото нещо което прави впечатление е нежният розов цвят на опаковката. Още с отварянето ще усетите превъзходният аромат на крема, който има много подходяща за сухата кожа текстура. Не е прекалено воднист, но също така не е прекалено гъст и труден за нанасяне… Той точно такъв, какъвто трябва да бъде една овлажняваща козметика.

Още с първото му прилагане ще усетите, че това е вашият продукт за суха кожа. Положителните резултати не закъсняват, тъй като този крем за лице има изключително добро попиване в кожата, като я оставя добре хидратирана, а от там мека и свежа. С Garnier Goodbye Dry крем за лице за суха и много суха кожа със сигурност ще забравите за проблемите си и ще получите заслужените комплименти. Освен това, вие няма да срещнете проблеми да използвате продуктът и като основа за грим. Забравете за старите и изключително мазни кремове, след като има Moisture Match.

Garnier Shine Be Gone крем за лице за мазна кожаGarnier Shine Be Gone крем за лице за мазна кожа също има изключително приятен лек аромат, а текстурата му много лесна за втриване. След прилагането, този овлажнител попива почти веднага и това го прави подходящ за основа на гримовете. Микросферите му осигуряват един много добър матиращ ефект, който определено ще ви хареса. Въпреки това кожата ви остава с красив блясък, но без следи от омазняването. Цялото ви лице ще се почувства меко и добре хидратирано. Наистина много впечатляващо!

Ароматът на Garnier Shine Be Gone крем за лице за мазна кожа е много свеж и напомня на краставици. Формулата му е леко пенеста, което е може би малко изненадващо за повечето от вас, но при прилагането този крем се усеща изключително приятно върху лицето и осигурява едно чувство на прохлада.

Garnier Start Afresh крем за лице за нормална към суха кожаGarnier Start Afresh крем за лице за нормална към суха кожа сякаш е направен точно по поръчка, като комбинира в себе си ултра леки изглаждащи масла и екстракт от син лотос, което осигурява перфектното хидратиране. Идеален за нормална към суха кожа, кремът оставя усещане за мекота и свежест. Формулата е изключително лека и веднага се абсорбира от кожата. Това е може би един от най-добрите овлажнители за зимата. Това е така, защото Garnier Start Afresh крем за лице за нормална към суха кожа има активни съставки, които участват в изграждането на една бариера срещу външните влияния, което помага на кожата да запази своето високо ниво на хидратация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *