Първите Nivea In-Shower лосиони за тяло за под душа

От | 04.06.2013

Nivea in-shower лосиони за тяло за под душаПоследните продукти за грижа за тялото на Nivea надминаха всичко правено досега и неслучайно всички говорят за тях. Да правилно се досещате, че това са Nivea in-shower лосион за тяло за под душа и Nivea in-shower мляко за тяло за чувствителна кожа. С тази иновативна козметика вие няма да имате оправдание за липсата на време за хидратиране на кожата си. Може би най-после бе помислено и за работещите момичета. С лосиона и млякото за тяло за под душ вие получавате едно омекотяване на кожата ви и богато хидратиране. Просто вече не се налага да отделяте време за използване на лосион за тяло след банята, а след това да чакате неприятното лепкаво чувство да премине. Достатъчно е да спрете за момент водата, да вземе няколко капки от Nivea in-shower лосион за тяло за под душ и го нанесете върху тялото си. След това просто изплаквате и се подсушавате. Тези лесни стъпки са напълно достатъчни, за да запазите влагата в кожата си без да губите излишно време. Просто и лесно, както никога до сега. А кожата ви? Тя е изключително мека като коприна от напълно абсорбираният лосион.

Nivea започва тази нова козметична серия с 2 продукта за под душ, подходящи за суха и нормална кожа. Бутилката в кралско синьо е предназначена за първият тип кожа, като в съставките на млякото за тяло е включено омекотяващото бадемово масло, което придава и изключителния аромат. Ако имате нормална кожа вземете бутилката в бяло, като тя съдържа морски минерали, които отпускат и омекотяват кожата и има класическият за марката аромат.

Големият въпрос е, дали тази козметика действа? Краткият отговор е: Да! Формулата и на двата продукта е така добре съчетана, че дори и мократа кожа да може бързо да усвои съставките. За онези, които се чудят как става това, формулата на Nivea in-shower лосион за тяло за под душ се активизира от самата вода и бързо навлиза под кожата. Комбинацията от масла и овлажнители хидратира и омекотява, без да оставя нежелани следи. Всички проблеми на старите лосиони и млека за тяло вече остава в миналото. И всичко това с новата иновативна серия на Nivea.

Очаквайте скоро във веригата магазини Ivis и онлайн на http://www.ivis.bg/козметика/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *