Nivea Protect & Refresh охлаждащ слънцезащитен спрей – за освежаващо удоволствие

От | 29.05.2013

Нищо не може да се сравни с релаксиращите мигове прекарани на плажа със семейството или с приятели. Жаркото слънце, горещия пясък, шумът на вълните и безкрайните купони са перфектното бягство от ежедневието.

Времето прекарано на плажа е наистина незабравимо, но нека не забравяме, че слънчевите лъчи далеч не са безвредни и цял ден под жаркото слънце може да доведе до сериозни кожни проблеми, като изгарянето е най-малкия ви проблем. За това отново ви напомняме, че употребата на слънцезащитна козметика е строго задължителна.

Nivea Protect & Refresh охлаждащ слънцезащитен спрей - за освежаващо удоволствиеИскате ли да се наслаждавате пълноценна на времето прекарано на плажа, без да се притеснявате за вредните слънчеви лъчи, лепката и мазна текстура на обикновените слънцезащитни кремове и лосиони? Ако отговора на този въпрос е твърдо „ДА“, тогава нека ви представим новия Nivea Protect & Refresh охлаждащ слънцезащитен спрей.

Той е първият аерозолен слънцезащитен спрей от Nivea, който съчетава незабавна защита от слънчевите лъчи и приятен охлаждащ ефект.

Nivea Protect & Refresh охлаждащ слънцезащитен спрей има уникална технология за охлаждане, която оставя кожата ви освежена и с копринено усещане. Фините частици на този аерозолен спрей попадат равномерно върху кожата, като не я омазняват, създавайки плътен слънцезащитен слой, без да оставя лепкави, мазни и бели следи. Неговата течна текстура е невидима за окото, като бързо попива в кожата. Хипоалергенен и водоустойчив е. Едно от основните предимства на аерозолната технология е, че нанася равномерно по всички части на тялото, което гарантира 100% защита дори и на трудно достъпните места. Спреят осигурява прилив на свежест дори и в най-горещите летни дни.

Nivea Protect & Refresh охлаждащ слънцезащитен спрей е създаден с ясната цел да осигури 100% защита от слънцето. Благодарение на по-лесния си за нанасяне формат, хората могат да бъдат свободни да се насладят на своята почивка край морето, без да се притесняват от слънцето. Предпазването от слънцето днес е по-скоро освежаващо удоволствие.

Открийте в магазини за парфюми и козметика Ivis.bg пълната гама Nivea Protect & Refresh охлаждащ слънцезащитен спрей с ниво на защита – средно /SPF 20 фактор/, високо /SPF 30 фактор/ и много високо /SPF 50 фактор/ и се насладете на ефекта на „Ааааа“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *