Bourjois мицеларна вода за почистване на лице – нежност и ефективност

От | 31.05.2013

Когато заговорим за продукти за премахване на грима, днес все повече и повече се търси такъв тип козметика, който да помогне за почистване по най-бързия начин, заради начина на живот. А кой е този продукт, който може да отговори на изискванията? Bourjois мицеларна вода за почистване на лице

И така, какво точно представлява мицеларната вода? Ето малко информация:

Тази вода дава възможност за по-ефективно и пълно отстраняване на грима, в сравнение с обикновената козметика, която до този момент сте използвали, оставяйки след себе си много по-мека кожата на лицето ви. Благодарение на своя мицел (почистващ препарат, който нежно улавя примесите), богато формулираната Bourjois мицеларна вода за почистване на лице премахва грима само с едно движение. Екстрактът от бял лотос има успокояващи и хидратиращи свойства, а липсата на алкохол и изкуствени аромати в тази хипоалергенна козметика и осигуряват оптимална поносимост от кожата. Звучи добре, не мислите ли?

Формулата:

Има няколко неща, които със сигурност ще заобичате в Bourjois мицеларна вода за почистване на лице и то е липсата на изкуствените аромати. Много от другите известни френски козметични компании страдат от един много голям недостатък и той е, че миришат на огромен букет цветя, което при почистващата козметика не е особено подходящо. Предложението на Bourjois в същото време е като глътка чист въздух. Друго голямо предимство на формулата е, че тя е на водна основа и няма ненужно омазняване, като по този начин не оставя следи по кожата след употреба.

Представяне:

Когато става въпрос за ефективно, бързо и лесно отстраняване на грим, мицеларните води са извървели дълъг път, докато достигнат до това, което познаваме днес. Този вид почистваща козметика дава най-добрите резултати в сравнение с останалите, като дори водоустойчивите спирали се отстраняват без абсолютно никакво усилие, въпреки че мицеларната вода е по-препоръчвана не толкова за очите, колкото за останалата част на лицето. След употреба, кожата винаги е успокоена, чиста и без дразнещото чувство за опъване.

Вместо заключение:

Bourjois мицеларна вода за почистване на лице е силно препоръчителна за онези от вас, които търсят лек, неабразивен, без омазняване и лесен начин за отстраняване грима в края на деня. Как да не заобичате тази козметика, която е толкова нежна с кожата ви, а в същото време е толкова ефективна?

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *