Боя за коса L`ORéAL Preference Wild Ombres – за неповторим и модерен стил

От | 01.03.2013

L`ORéAL Preference Wild Ombres боя за косаХаресва ви Омбре ефекта и искате да го постигнете сами? Благодарение на новата L`ORéAL Preference Wild Ombres боя за коса няма по-лесен и бърз начин да го постигнете. Изберете своя любим нюанс и създайте неповторим и модерен стил, без намесата на професионалист.

В удобния и практичен комплект е включено всичко необходимо за постигането на отличен резултат. Освен флакона с боя към комплекта е включен и крем с изсветляващ ефект, четка за по – добро нанасяне, както и балсам.

Изсветляването с няколко тона в краищата на косата носи много лятно настроение и усещането, че косата ви е погалена от слънчевите лъчи. Постигнете авангарден и свеж Омбре ефект с новата линия L`ORéAL Preference Wild Ombres боя за коса.

С внимателно избрани и плавно приливащи нюанси от корена към върховете, вие ще постигнете забележителен външен вид. Омбре ефекта се налага като основен моден ефект, през наближаващия пролетно – летен сезон, затова бъдете смели и актуални. Постигнете сами зашеметяващ и пленителен ефект.

Боя за коса Preference Wild Ombres е изключително лесна за употреба, а същевременно гарантира отлични резултати. Текстурата на боята е изключително лесна за нанасяне. Крем формулата й не позволява засъхване и заплитане, а специалната четка разнася равномерно количество боя по дължината на косата.

Само след 45 мин. и с няколко лесни стъпки вие ще постигнете Омбре ефекта за който сте мечтали. Новите бои за коса L`ORéAL Preference Wild Ombres правят вашата визия забавна, небрежна и преди всичко много ефектна. Готови ли сте да започнете?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *