L’Oréal False Lash Butterfly спирала за очи – за пърхащи мигли

От | 27.02.2013

Loreal False Lash Butterfly спирала за очиАко винаги сте мечтали за изразителен и чувствен поглед с дълги, плътни и извити мигли, то нека ви запознаем с новата и уникална L’Oréal False Lash Butterfly спирала за очи. Тайната й се крие в иновативната асиметрична четка Пеперуда за пърхащи мигли. Благодарение на тази революционна четка миглите ви се разтварят като крилата на пеперуда.

Новата False Lash Butterfly спирала за очи фокусира вниманието върху дължината. С нея вие получавате разкошен ефект на изкуствени мигли.

Четка Loreal False Lash Butterfly спирала за очиКакто вече споменахме тайната й се крие в уникалната четка, която притежава извит накрайник с 3 реда власинки, а върху външния край власинките са по-дълги от тези в началото и са със специален ъгъл, благодарение на който миглите ви получават два пъти повече обем. По-дългите власинки и специалния улавят ъгъла на вашите мигли много по-добре от обикновените без опасност да се изцапате. Всички дами ще останат наистина очаровани от четката на спирала за очи L’Oréal False Lash Butterfly, тъй като тя е идеално огъната, така че да съвпада с линията на миглите. Тя улавя всяка мигла дори и най-малките, който се намират в ъгъла на окото.

Формулата има така наречените влакна Cocoon, дълги 1,2 мм, които обвиват миглите ви правейки ги по-дълги и обемни. С един слой от новата False Lash Butterfly спирала за очи вие получавате поглед готов да съблазнява.

Още един голям плюс за новата спирала за очи на L’Oréal Paris е изключително бързото изсъхване.

Убедете си сами в уникалността на спирала за очи L’Oréal False Lash Butterfly, само с няколко движения на прецизната четка ще се радвате на разкошен поглед и обемни мигли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *