L`Oreal Elseve Total Repair 5 Extreme – за борба срещу всички признаци на сухата и изтощена коса

От | 28.02.2013

Косата се поврежда от продължителното излагане на слънце и когато не се вземат необходимите мерки, от копринена тя става груба и чуплива. Може ли един шампоан, балсам или маска за коса да оправи проблема? Със сигурност повечето от вас биха погледнали скептично на това, но L`Oreal пуска на пазара новата серия L`Oreal Elseve Total Repair 5 Extreme, която може да се справи с един замах с петте най-често срещани проблема на сухата и изтощена коса. Доказани резултати, ден след ден, косата се възстановява от петте признака на увреждане – косопад, сухота, грубост, удебеляване и заплитане на връхчетата.

Плюсове и минуси на L`Oreal Elseve Total Repair 5 Extreme

Плюсове:

  • Косата става мека и копринено нежна. Със сигурност ще заобичате докосването и след всяко измиване.
  • Ефектът се задържа няколко дни. Достатъчно е да измивате косата си по два пъти седмично и ще видите огромната разлика. Ако имате много силно изтощен косъм от хлорираната вода, ясно ще усетите разликата още след първите няколко измивания.
  • Страхотният аромат се усеща дори и след два дни.
  • Структурата е достатъчно нежна, за да осигури перфектно нанасяне върху косата, а не на последно място е и дългият период, който можете да изкарате с един комплект
  • Заради кремообразният вид на Elseve Total Repair 5 Extreme той се нанася единствено върху косата, като се избягват излишните загуби при използването му, както това се случва с по-течните шампоани.
  • Наред с всички тези предимства е и ниската цена, която никога не е без значение. Така ще получите пълно възстановяване на петте признака за увредена коса, без да утежнявате сериозно бюджета си.

Кои са минусите на Elseve Total Repair 5 Extreme?

  • Трябва да използвате точно определено количество, а не да се прекалява с цел по-бърз ефект.
  • За да получите максимална полза е нужно да измивате косата си поне по 2 пъти седмично. Ако миете косата си по веднъж, може да помислите, че ефикасността му е прекалено ниска, тъй като ще е нужно повече време, за да се покажат истинските му възможности.
Серия L`Oreal Elseve Total Repair 5 Extreme шампоан, балсам, маска и серум за много суха и изтощена косаПродуктите, които ще намерите в серията са:

Все още ли се чудите дали да използвате новата серия за суха и изтощена коса на L`Oreal – Elseve Total Repair 5 Extreme? Със сигурност отговорът е „Не“. Чакате я с нетърпение, нали?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *