Най-новият парфюм за мъже Tom Ford Noir – аромат само за ценители

От | 01.02.2013

Мъжки парфюм Tom Ford NoirTom Ford може би обича ароматът на Habit Rouge на Guerlain, защото вече сме срещали неговото въплъщение в уханието на лимитирана червена серия на Bois, както и в новия Noir. Черният мъжки парфюм няма много аналози с останалите серийни парфюми на Tom Ford, но при директно сравнение с Habit Rouge се откриват много общи нотки. Например връхните цитрусови плодове, опушена кожа, бобова тонка и ванилията, която се усеща в базисния аромат.
Но не си мислете, че Tom Ford Noir парфюм за мъже е просто скучен имитатор, той е добре полиран и изработен, като в него е вложено цялото старание на Tom Ford. Притежава достатъчно дълбочина, за да задоволи феновете на богатите и ориенталски нотки. В контраст с класическият (но и малко скучен) Tom Ford за мъже, в новият аромат има достатъчно драматизъм.

Описвайки един ориенталски парфюм като свеж е толкова странно, колкото да се нарече шоколадова торта освежаваща, но черният мъжки парфюм е един от редките примери за този уникален жанр в парфюмерийното изкуство. Колкото повече време изминава от попадането му върху кожата, толкова повече се разгръщат уханията му. Първо, получавате усещане за хладен бергамот, който се слива с чувствената експлозия на букета от билки, обогатени с нежните ухания на роза, жасмин и ирис – ароматът е мек и кадифен. Още една изненада ви очаква няколко часа по-късно. Парфюмът за мъже Tom Ford Noir изведнъж избухва в ориенталски аромати като пачули, опушена кожа, тъмен кехлибар, сладък тамян и цибетова мас. Щедрото ухание на ванилия и мускус придават уютен и топъл блясък. За разлика от Habit Rouge, анималистичният нюанс е покорен и се открояват тамяна и кехлибара. Новият парфюм за мъже на Tom Ford е изключително издръжлив и само едно леко впръскване е достатъчно за целият ви изпълнен с динамика ден.
Някой може би ще кажат, че в парфюм Tom Ford Noir не виждат нищо ново, но това няма нищо общо с истината. С добавянето на допълнителни нотки като върбинка, виолетов пипер, кимион, здравец, индийско орехче, черен пипер, градински чай, ветивер и други, дизайнерът е въплътил в него егоистичното желание за открояване от общата маса. С този парфюм вие със сигурност ще го направите, защото той е силен и различен от стандартните аромати, с които вече сте свикнали. Със сигурност с такива характеристики, новият мъжки парфюм Noir ще има големи успехи.
Насладете се на изключителния аромат на Tom Ford Noir – един мъжки парфюм, само за ценители. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *