L`ORéAL Nutri Gold Silk дневен и нощен крем за лице за подмладяване на кожата

От | 25.09.2012

Кожата на лицето на всеки човек е подложена непрекъснато на неблагоприятните атмосферни условия в резултат на което тя се изсушава, зачервява и раздразнява. За да я предпазите и запазите здрава и красива най-добре е да използвате L’Oreal Nutri Gold Silk. Да, точно така, това е новата подобрена серия обогатена, освен с нутри-елементи като пчелно млечице, с про-калций, също и с цял жасмин. Уникалната комбинация между тези съставки подхранва, изглажда и възвръща младежкия вид на кожата. За да бъде грижата за кожата още по-комплексна на пазара се предлага дневен и нощен крем.

L`ORéAL Nutri Gold Silk дневен крем за лице за подмладяване на кожатаПодарете на кожата си луксозна грижа с L`ORéAL Nutri Gold Silk дневен крем за лице за подмладяване на кожата, който активно ще я подхрани и възстанови сияйния ѝ и здрав вид. Благодарение на иновативната и обогатена формула, леката текстура на крема е максимално подсилваща, а кожата ви е гладка като коприна. За да се радвате на оптимален ефект е желателно да нанасяте крема сутрин върху добре почистено лице. Той е подходящ за суха и чувствителна кожа, както и за възрастовата група от 25 – 55 години.

Изключително благоприятното действие на L`ORéAL Nutri Gold Silk се дължи на:

  • Копринени масла – спомагат за подхранването на кожата.
  • Про-калций – защитава, спомага и стимулира възстановяването на защитната бариера на кожата.
  • Бял жасмин – подсилва и стимулира подновяването на кожата, и заздравява структурата отвътре.

Ефекти след употребата на L`ORéAL Nutri Gold Silk дневен крем за лице за подмладяване на кожата:

  • След няколко седмици кожата ви е по-здрава, подхранена, гладка и копринено мека.

L`ORéAL Nutri Gold Silk нощен крем за лице за подмладяване на кожатаВъв формулата на новия L`ORéAL Nutri Gold Silk нощен крем за лице за подмладяване на кожата са комбинирани уникални съставки, които имат изключително действие върху кожата. С него вашата кожа ще бъде активно подхранена, обогатена и защитена. Най-доброто време за нанасяне е вечер преди лягане, след като добре сте почистили лицето си.

Използвани активни съставки:

  • Про-калций – дълбоко регенерира междуклетъчните връзки, в следствие, на което те са по-здрави и плътни.
  • Към формулата са добавени над 10 копринени масла, пчелно млечице и бял жасмин, които подсилват, хидратират и тонизират кожата. Благодарение на тези уникални съставки всяка сутрин кожата ви е по-мека и сияйна.

Резултати след L`ORéAL Nutri Gold Silk нощен крем за лице за подмладяване на кожата:

  • Нощ след нощ на кожата ви изглежда е по-мека, свежа, подхранена, еластична и копринено гладка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *