L`ORéAL Elseve Extraordinary Oil олио за боядисана коса

От | 26.09.2012

L`ORéAL Elseve Extraordinary Oil олио за боядисана коса Тази година несъмнено можем да кажем, че все по-голяма популярност набират подхранващите олиа за коса, които има изключително действие върху всички типове коса. Ако все още не сте ги изпробвали, значи е време да се запознаете с новия уникален продукт L`ORéAL Elseve Extraordinary Oil олио за боядисана коса, който ще ви впечатли с отличните си качества.

Вдъхновени от необикновената сила на 6 скъпоценни цветни масла, лабораториите на L’Oréal създадоха перфектно балансирано олио с текстура, която незабавно прониква и се приспособява към специфичните нужди на всеки тип коса, за да й осигури перфектната грижа. Този иновативен продукт е смес от олио от Лотус, Лайка, Тиаре, Роза, Ленено масло и специален допълнителен бонус от UV филтър запазващ цвета на боядисаната коса за по-дълго време.

  • Олиото от Лотус – интензивно подхранва
  • Олиото от Лайка – увеличава блясъка и сияние
  • Олиото от Тиаре – предпазва от изсушаване
  • Лененото масло – дълбоко хидратира
  • Олиото от Matricaria – омекотява и успокоява структурата на косъма

Благодарение на уникалната му формула, която активно подхранва и освежава косата, тя е в пъти по-блестяща и копринено мека на допир. Олиото за боядисана коса на L`ORéAL Elseve Extraordinary Oil притежава изтънчен аромат, не омазнява и не утежнява косъма.

Продуктът е изключително гъвкав и в следващите редове ще ви покажем три начина да го използвате, които отговарят на вашия тип коса и стайлинг предпочитания:

1. За допълнителна защита
За най-добри резултати капнете няколко капки върху дланите си разтрийте и нанесете равномерно върху косата ви и изчакайте 10-15 минути. След това изплакнете с шампоана както обикновено.
2. Преди оформяне на прическа
Това е един традиционен начин да използвате L`ORéAL Elseve Extraordinary Oil олио за боядисана коса. Първо подсушете с кърпа косата си и нанесете само за няколко капки от маслото, като се концентрирате върху дължината и краищата. Това ще накара косата ви да изглежда по-гладка и блестяща от преди, а цвета ви ще бъде все така наситен.
3. Като завършек
L`ORéAL Elseve Extraordinary Oil може да се използва и върху суха коса за допълнителен блясък и за защита на цвета при боядисана коса. Няколко капки са напълно достатъчни, за да нанесете продукта върху косата ви, който ще фиксира прическата ви и ще освежи цвета на косата ви.

С новото олио за боядисана коса Elseve Extraordinary Oil вие получавате:

  • Подхранена и защитена коса
  • Брилянтен цвят
  • Невероятна мекота

С уникалния състав на L`ORéAL Elseve Extraordinary Oil олио за боядисана коса от шест скъпоценни цветни масла, косата ви е подхранена от корена до върха, с наситен и интензивен цвят, разгръщайки пълния й блясък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *