Bourjois Queen Attitude спирала за очи за обем – почуствайте се като Клеопатра

От | 11.09.2012

Bourjois Queen Attitude спирала за очи за обемОриенталската красота излъчва абсолютна женственост, в която има нещо мистериозно. Египетската кралица Клеопатра е най-точния пример за ослепителна красота. Много жени тайно си мечтаят да притежават поне частица от нейната красота, екстравагантност и изкусителен поглед. Коя жена не иска външния вид на кралица? Потопете се в света на необятната женственост на Клеопатра и открийте новата Bourjois Queen Attitude спирала за очи за обем.

Ключът към мистериозните и в същото време изразителни очи се крие в новата и уникална четка на спиралата Queen Attitude. С нея вие ще получите два пъти повече обем и блясък достоен за истинска кралица.

Четката, която подобрява външния вид

Пластмасовата еластина четка с извити точки прави миглите ви по-обемни и фатално дълги, както никога преди. Безпроблемно улавя, оформя и разделя всяка мигла дори и най-късите, като им придава дължина към външния ъгъл на окото. Един слой е напълно достатъчен, за да получите неустоимия поглед, който желаете.

Формулата за обем + дължина

Меката, гладка и интензивно пигментираната формула на Bourjois Queen Attitude спирала за очи за обем се нанася изключително лесно, като прави миглите ви по-издължени, плътни и извити на страни и нагоре за изкусителен поглед, ала Клеопатра.

Добре е да знаете:

  • Queen Attitude е спирала за очи обогатена с провитамин B5 и съдържа пчелен восък.
  • Формулата без парабени е подходяща за чувствителни очи и за тези, които носят контактни лещи.

Флаконът на Bourjois Queen Attitude спирала за очи за обем напълно отговаря на кралския й стил – наситено черен, женствен и елегантен, декориран с тюркоаз и злато.

Bourjois съветва: За още по-интензивен „Клеопатра поглед“, издърпайте миглите при прилагането на спиралата за очи колкото е възможно на страни и на горе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *