Maybelline Color Rama лак за нокти с 30 невероятни нюанса

От | 16.08.2012

Maybelline Color Rama лак за ноктиMaybelline е световноизвестна марка, която спокойно можем да кажем, че е синоним на отличното качество. Тя се отличава от останалите марки на пазара с редица продукти, които са станали любими на милиони хора, използващи ги по-целия свят. Maybelline често лансира различни лимитирани продукти, освен серийните, който са достъпни по всяко време на годината. Новата линия на Maybelline Color Rama лак за нокти се предлага в 30 невероятни нюанса, разделени символично в четири категории – сияйни, ярки, интензивни и с блестящи частици. Серията предизвиква истински фурор сред дамите, заради свежите и топли цветове, който са изключително подходящи за летните месеци.

Да го кажем направо – ще останете впечатлени от формулата на лакове за нокти Color Rama. Тайната й се крие в прозрачния гел, която фиксира концентрираните пигменти, а крайния резултат е повече от впечатляващ – свеж цвят и силен блясък. Гъвкавата смола дава възможност за по-гладкото прилагане на продукта. Важно е да знаете, че лаковете за ноктите от тази серия не съдържат формалдехид, DBP и толуол.

Лакирането с Color Rama е като детска игра, четката се плъзга гладко по ноктите, без да оставя неравномерни ивици. Освен това не се образуват мехурчета след нанасянето на лака. Консистенцията им не е прекалено плътна, но само с нанасянето на два слоя можете да постигнете пълно и наситено покритие на ноктите. Макар да не е отбелязано като предимство, всички лакове от серията изсъхват изключително бързо, а що се отнася до тяхната издръжливост, то бихме казали, че спокойно лакът запазва своята цялост за 4-7 дни.

Нюансите варират от красиви сребърни и златни до тъмно сини и лилави. Продуктите са от най-високо качество, и вие сами ще се убедите в това още с първото прилагане на лаковете от тази изключителна серия.Още един голям плюс за Maybelline Color Rama лакове за нокти са малките и компактни шишенца, който спокойно можете да носите винаги с вас в дамската ви чанта.

С такова изобилие от нюанси изберете най-подходящите за вас и се наслаждавайте на свежите и сияйни цветове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *