Maybelline Illegal Length спирала за очи – за незаконно дълги мигли

От | 26.06.2012

Е добре, нека видим какво имаме тук? Изглежда, че една от водещите компании в производството на декоративна козметика Maybelline е заложила на нов вид спирала с удължаващ ефект. Тази новина със сигурност ще зарадва голяма част от дамите, които са верни почитателки на марка, но и които винаги са искали да се радват на красиво извити дълги мигли.

Новата Maybelline Illegal Length спирала за очи обещава забележимо по-дълги мигли, които без проблем ще издържат през целия ден. Можете да сте сигурни, че тази спирала за очи ще се превърне във ваш фаворит, защото:

  • Тя разполага с 4 мм фибри и уникална формула, която без проблемно се нанася върху миглите, като ги покрива от основата до върха.
  • Четката Fiber-FIX има 6 различни гледни точки за контакт с всяка мигла, което спомага за поставянето на оптимален брой влакна върху тях.
  • Почиства се лесно с вода, без да е необходима употребата на допълнителна почистваща козметика.

За най-добри резултати

С леки и премерени движения изтеглете миглите нагоре с четката Fiber-Fix, а ако искате да се сдобиете с по-съблазнителен поглед и по-дълги мигли нанесете няколко пъти, за да постигнете пълно покритие от корена до върха. За най-добри резултати, не остайвете да изсъхне между слоевете, ако искате миглите ви да бъдат освен обемни и освен дълги, тогава трябва да я съчетаете с друга спирала за обем. Както вече казахме Maybelline Illegal Length спирала за очи се почиства изключително лесно със сапун и вода или с тоалетно мляко.

Опаковката малко наподобява тази на Maybelline Lash Stiletto. Освен с иновативна формула, дизайна на тази спирала също е различен от този на останалите, тъй като флакона е извит на една страна. Четката е съставена от стотици влакна, които спомагат за по-лесното разделяне на миглите и безпроблемното нанасяне на спиралата и фибрите, които полепват по тях.

Сбъдне една ваша мечта, подарете си новата Maybelline Illegal Length спирала за очи и се радвайте на незаконно дълги мигли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *