Garnier Mineral Clean Sensation и Intensive 72H дезодоранти за жени – открийте ново усещане за чистота през целия ден

От | 25.04.2012

Дезодорантите, парфюмите, рол-оните и всякакъв друг вид козметика имат запазено място на тоалетката с огледалото на всеки един човек без значение дали е мъж или жена. Усещането за свежест и чистота е чувство, към което се стреми всеки човек. Изключително неприятно и дискомфортно е, особено през летните месеци, когато човек се изпотява, а усещането за свежест намалява. Това е една от основните причини всички хора да използват дезодоранти, рол-они и талкове, които предотвратяват неприятните миризми и следите от изпотяване, които създават едно наистина дискомфортно усещане.

Кажете край на това неприятно усещане и се запознайте с новата серия дезодоранти за жени Garnier Mineral. Всички продукти от тази серия съдържат Минералит – естествено абсорбиращ минерал с вулканичен произход, който има 5х абсорбиращата способност на талка. С тях кожата остава суха и мека на допир.

Garnier Mineral Clean Sensation дезодорант за жени е с двойно действие, което гарантира ефективна защита срещу изпотяване и неприятна миризма. Той съдържа изключителни анти-бактериални съставки, които неутрализират бактериите, причиняващи неприятните миризми, като оставя на потребителите усещане за чистота и свежест. Обогатен с Минералит, известна с нейните абсорбиращи качества, иновативната антиперспирантна формула на Garnier Mineral Clean Sensation дезодорант за жени, прави кожата суха и мека на допир без следи от изпотяване до 48 часа, а изтънчения и чист аромат допълва усещането за свежест. Освен под формата на дезодорант можете да намерите и Garnier Mineral Clean Sensation рол-он за жени със същото отлично действие, което ще ви накара да забравите за неприятната мизирма и изпотяването.

Garnier Mineral Intensive 72H дезодорант за жени е първият дезодорант, който ви осигурява 72ч защита срещу прекомерното изпотяване с три нива на защита. Обогатен с естествено абсорбиращ се Минералит и с голяма концентрация на активни съставки регулиращи пиковете на изпотяване. Тестван под дерматологичен контрол – без алкохол и без парабени. Насладете се на концентрирана ефикасност за 72-часова интензивна защита с новия Garnier Mineral Intensive 72H рол-он за жени, който оставя след себе си уникален аромат и усещане за свежест и чистота.

Вие избирате как да се чувствате и каква козметика да ползвате през целия ден. Доверете се на Garnier Mineral, той ще се погрижи за вашата сигурна защита против изпотяване.

Една мисъл на “Garnier Mineral Clean Sensation и Intensive 72H дезодоранти за жени – открийте ново усещане за чистота през целия ден

  1. Yoanna

    mn sam dovolna ot CLEAN SENSATION deo o6te ne sam probvala rol-ona no mislq 4e i toi 6te e sa6to tolkova efikasen

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *