Maybelline Volum’ Express One by One Satin Black спирала за очи – за още по-обемни и дълги мигли

От | 13.03.2012

Мечтали ли сте винаги да имате дълги, плътни и извити мигли? Е, вече не е нужно да мечтаете, защото новата Maybelline Volum’ Express One by One Satin Black спирала за очи ще превърне вашите желания в реалност.

За вас дами, Maybelline пуска своята нова спирала за очи, която е изключително подходяща за всички жени, които винаги са имали притеснения, че техните мигли са къси и редки. Вече не е нужно да си слагате изкуствени мигли, за да постигнете желания от вас ефект. С помощта на новата спирала за очи на Maybelline Volum’ Express One by One Satin Black вие ще сте горда притежателка на дълги, плътни и извити мигли, които ще направят погледа ви още по-провокиращ и предизвикателен. Благодарение на нея миглите ви ще бъдат наситено черни, но с мек копринен ефект. Пред вас се разкрива едно ново поколение – козметика от черни спирали за очи, които обхващат напълно миглите и създават отразяваща и блестяща повърхност. Гъвкавите фибри по четката улавят, покриват и разделя миглите за да ги направи по-дебели и съблазнителни, а ефекта е незабавен и без слепване. Това, което отличава толкова много тази спирала за очи на Maybelline от останалите е нейната четка, която има 300 снобчета, докато средно, миглите на едно око са 100. Казано по-просто на една мигла се падат по три снобчета, които напълно обхващат всяка мигла. Четката има ергономична форма на пясъчен часовник, така че няма опасност да се изцапате докато се гримирате.

Maybelline Volum’ Express One by One Satin Black спирала за очи е с поразителен ефект, които ще направи миглите ви по-плътни, черни и по-дълги, а погледа ви – по-изразителен и чувствен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *