L’Oreal Color Riche Le Vernis лак за нокти – за най-изкусителния маникюр

От | 21.03.2012

А вие, вече пробвахте ли новата серия на L’Oreal Color Riche Le Vernis лак за нокти? Ако не те сега е момента да го направите. Експериментирайте с цветовете, намерете този, които най-много ви харесва, защото серията се предлага в 32 различни нюанса в луксозни мини шишенца. Тайнствени, провокативни, матови, кремави, с блясък или без, вие избирате в какъв цвят да бъдат лакирани ноктите ви. В тази нова и уникална колекция на L’Oreal има за всекиго по нещо.

Това, което виждате, е и това, което наистина получавате. Цветовете на лаковете са точно такива каквито ги виждате в шишенцата. Color Riche Le Vernis лак за нокти се отлича с иновативна гел технология и патентован апликатор с извита четка, за по-лесно нанасяне. Те се отличават с перфектно съчетание на перлени частици, пигменти и оптични ефекти, които правят цвета по-интензивен и дълготраен. Радвайте се на красиви нокти с ултра блестящ цвят, които ще остане непокътнат цели 10 дни. Всяка жена, с удоволствие би прибави тази серия лакове към своята колекция от декоративна козметика.

Това, с което наистина се отличат тези лакове пред другите, освен с уникалните си цветове е удобната четка, с която бихте могли лесно да лакирате ноктите си. С едно нанасяне веднага се покрива всяка част от нокътя. Апликаторът е извит и леко сплескан, така че да обхваща цялата плочка на нокътя ви. Първи пласт изсъхва само за половин минута. Звучи идеално, нали? Това наистина е факт. Вече не е нужно да чакате дълго време, докато лакът ви изсъхне, за да довършите своята декорация.

Както вече казахме серията Color Riche Le Vernis разполага с богата цветова палитра, разделена на 3 под групи.

 • Essential – Основни цветове, без които не можете.
 • Shoking – Модерни цветове, за да сте в крак с тенденциите.
 • Fatale – Най-чувствените цветове, за най-изкусителния маникюр.

Пригответе се за дни и нощи изпълнени с много цвят, благодарение на новата серия на L’Oreal – Color Riche Le Vernis лак нокти. Забавлявайте се, докато се лакирате.

 

4 размисли върху “L’Oreal Color Riche Le Vernis лак за нокти – за най-изкусителния маникюр

  1. Ralica

   Къде в Пловдив мога да отида и да разгледам всичките цветове и на място да си преценя кои да купя ?

  2. ivisbg_blog Пост автор

   Да лаковете са пуснати и можете да ги намерите в магазини Ивис

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *