L’Oreal Preference боя за коса – вие избирате цвета на косата ви

От | 22.03.2012

Обичате ли разнообразието? Искате ли цвета на косата ви да бъде класическо русо, пламенно и съблазнително червено или секси и мистериозно кестеняво? Направете го с помощта на новата серия L’Oreal Preference боя за коса, вече от вас зависи какъв да бъде цвета на косата ви. Всяка жена обича да експериментира с визията си, за да изглежда най-красива и привлекателна за противоположния пол. Голяма част от жените поне веднъж в живота си са боядисвали косата си в различен от естествения им цвят, за да видят какви би било да са секси блондинки, привлекателни брюнетки или с червенокоси изкусителки.

Новата серия боя за коса на L’Oreal Preference разполага с нови 10 различни нюанса, подходящи за дами, които искат да бъдат загадъчно различни или за тези, които искат да прикрият посивелите коси. Ако търсите наситни цветове, устойчиви на избледняване, които правят косата ви по-бляскава от преди, тогава пробвайте L’Oreal Preference боя за коса. Патентованата формула анти-избледняване заключва цвета на косата, за да гарантира по-наситен и дълготраен цвят, които покрива до 100% сивите коси.

Навярно знаете, че боядисването на коса в домашни условия може да бъде трудоемък процес, които отнема много време и няма никакви гаранции, че ще се постигнат желаните резултати. За разлика от предшествениците си, с Preference боядисването е като детска игра. Извадете опаковката и смесете в апликатора течността с оцветителния гел. След това разклатете, докато двете части не станат еднородна смес. С помощта на апликатора нанесете върху косата си като шампоан и накрая я хванете с шнола на върха на главата и изчакайте около 25-35 минути. Изплакнете косата с топла вода и шампоан, а накрая поставете балсам обогатен с витамин Е и UV-филтри. Това е всичко, което трябва да направите, за да се радвате на нова по-красива визия.

Благодарение на новите 10 нюанса боя за коса L’Oreal Preference, вие ще получите така желаната промяна, а цвета на косата ви ще бъде наситен, блестящ и дълготраен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *