Garnier Bodytonic 2 IN 1 Iced Gel анти-целулитен гел – кажете сбогом на целулита

От | 21.03.2012

На вниманието на всички дами, които водят активна борба с онези малки неравности по кожата на местата, където тя трябва да бъде съвършено гладка. Това са така наречените проблемни зони при всяка жена – бедрата, задните части и корема. Този голям враг на всяка жена се нарича целулит. Според проучванията наистина голям процент от цените на всякаква възраст имат сериозно проблеми с него. Той се образува в следствие на нарушено кръвообращение, застоял начин на живот и натрупване на мазнини.

Как да се справим с целулита? Това е въпрос, които вълнува много жени, но няма точно определена формула за това как да се отървем от него. Много важно е да започнете да се движите и спортувате активно, да се храните здравословно и да използвате анти-целулитни продукти. На помощ в борбата с целулита идва новия Garnier bodytonic 2 IN 1 Iced Gel анти-целулитен гел 2 в 1 с охлаждащ ефект – срещу задържане на вода. Това е нов продукт, иновация в отслабването, които се базира на криотерапията или казано с други думи на студува терапия. Гелът активира микроциркулацията на кожата, като улеснява проникването на активните съставки, които освежават и охлаждат кожата. Иновативната формула включва кофеин и камфор, които само за няколко секунди охлаждат кожата до 1.7°C. Анти-целулитния гел активно се бори целулита, изглаждайки трапчинките по кожата, оставяйки я свежа и тонизирана. Garnier bodytonic 2 IN 1 Iced Gel се бори срещу двата големи проблема, благодарение на своите две активни действия – анти-целулитно и против задържане на вода в кожата. Двете съставки, които умело са използвани в състава на гела както вече казахме са кофеин и камфор. Кофеинът е добре известен с това, че намаля липидите, като осигурява анти-целулитен ефект. Другата важна съставка е камфора, които спомага за борбата със задържането на вода, като стимулира микроциркулацията на клетките.

Само за 28 дни от както използвате тази невероятна козметика вие ще се сте пребори с 26% от неравностите по кожата ви.

Водете здравословен начин на живот, тренирайте редовно и използвайте анти-целулитния гел на Garnier bodytonic 2 IN 1 Iced Gel и кажете завинаги сбогом на целулита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *