Новата серия L’Oreal Elseve Nutri Gloss Crystal шампоан, балсам и маска за нормална коса, без блясък

От | 21.03.2012

Без съмнение красивата дългата коса е запазена марка на голяма част от жените. Тя ги прави по-съблазнителни, чаровни и женствени. От далеч си личи красивата и поддържана коса. Обикновено тя с обем и блясък, които се забелязва от далеч. За съжаление обаче, не всички представителки на нежния пол могат да се похвалят обемни и бляскави коси. Заради интензивния начин на живот в големи и замърсени градове, косата на обикновено бързо се омазнява и натежава. Тя изглежда така сякаш никога не е имала така желания от вас обем и блясък. Най-потърпевши от това са дамите с дълга и фина коса, която често изглежда мазна и сплескана, а не обемна и бляскава, както те винаги са искали да бъде.

Дами, не се отчайвайте. Върни силата и блясъка на косата си с новата серия на L’Oreal Paris Nutri Gloss Crystal шампоан, балсам и маска за нормална коса, без блясък. Благодарение на иновативната формула на тази серия, вие ще получите целенасочена грижа за всеки кичур от вашата коса, балансирана от корена до върха, оставяйки я лъскава и мека, с така желания от вас обем.

Запознайте се с новия L’Oreal Elseve Nutri Gloss Crystal шампоан за нормална коса, без блясък, чийто основна съставка е протеина от перли. Те проникват дълбоко в косата, като я подхранват и зареждат с енергия всеки косъм от корена до върха, без да я утежняват. А вие получавате това, за което винаги сте мечтали – кристален блясък и копринена мекота.

С помощта на L’Oreal Elseve Nutri Gloss Crystal балсам за нормална коса, без блясък, вие можете лесно и без никакви проблеми да разрешете косата си. Благодарение на микрокристалната технология и на протеина от перла, косъма се заглажда и възвръща своя блясък, а косата ви изглежда по-силна и по-гъвкава всеки ден.

Изтощената и омазнена коса бързо възвръща своята красота, жизненост и блясък благодарение на новата серия на L’Oreal Elseve Nutri Gloss Crystal маска за нормална коса, без блясък. Животворните протеини на перла в тази маска, трансформират изтощената коса в изпълнена с живот и обем. С нейна помощ косъма ви ставате по-силен и жизнен, а косата ви по-мека, гъвката и блестяща. Всичко, което трябва да направите е да я нанесете върху косата и да изчакайте 1 минута, за да подейства формулата след това я изплакнете и се радвайте на по-красиви и жизнена коса от преди.

Експертите съветват: За по-добри резултати и цялостна грижа за косата да използвате пълната серия козметика на L’Oreal Elseve Nutri Gloss Crystal шампоан, балсам, маска за нормална коса, без блясък.

Открийте красотата от дългата коса с помощта на новата серия на L’Oreal Paris Nutri Gloss Crystal.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *