Новия Bourjois 1 2 3 Perfect фон дьо тен за безупречно гладка кожа

От | 22.02.2012

За всяка жена перфектния външен вид е жизненоважен и поради тази причина тя отделя много време и пари, за да го постигне. Всяко едно несъвършенство по лицето й може да я доведе до панически ужас, особено когато не може да го прикрие. В подобни случаи на помощ идва новия Bourjois PERFECT фон дьо тен, за който няма невъзможни неща.

Все още ли мислите, че безупречно гладката кожа е една неосъществима мечта? С употребата на този иновативен продукт вие сами ще се убедите, че тази мечта с лекота се превръща в реалност.

Ключът към успеха на фон дьо тен PERFECT не е в една или две, а в цели три съставки. Тайната му се крие в трите цветни коригиращи пигмента, благодарение на които вие получавате перфектен тен. Вече спокойно и без притеснения можете да кажете сбогом на:

  • тъмните кръгове
  • сивия и блед тен
  • зачервяванията

Благодарение на оригиналната комбинация от 3 неутрализиращи пигмента, PERFECT умело прикрива всички малки недостатъци, петънца и несъвършенства. Като цветови експерт Bourjois използва целия си натрупан опит в създаването на този фон дьо тен от ново поколение.

Как действат съответните пигменти, съдържащи се във формулата на PERFECT?

  1. Специфичните жълти пигменти помагат за отпочиналия и свеж вид на кожата.
  2. Червеникавите подсилващи пигменти правят кожата сияйна и здрава.
  3. Зелените пигменти неутрализират зачервяванията и изравняват тена.

С Bourjois PERFECT фон дьо тен вие мигновено постигате невиждан до сега съвършен тен за цели 16 часа.

Нежната текстура на фон дьо тен PERFECT се нанася лесно и се слива напълно естествено с кожата на лицето, като оставя деликатно чувство на лекота.

Иновативната формула на тази декоративна козметика действа изключително благотворно на кожата като осигурява 24 часова хидратация, без да запушва порите. Това позволява на кожата да диша и благодарение на съдържанието на SPF 10, тя е защитена от вредните UV лъчи. Екстрактът от памук допълнително подсилва хидратиращото и матиращо действие.

С Фон дьо тена PERFECT кожата сякаш едва доловимо е обгърната от ефирен воал. Зачервяванията, тъмните кръгове и бледият тен са напълно заличени.

За да задоволи изцяло всяка нужда на кожата на лицето, PERFECT се предлага в широка гама от нюанси, които отговарят напълно на естествените тонове. Цветовете са групирани в три категории, за да улеснят максимално избора ви: за по-светла кожа Ванилия, за нормална Беж и по-тъмна Hâlés.

Флаконът на продукта е прозрачен, което допълнително улеснява избора на цвят, а дозаторът на му доставя необходимото количество от текстурата като едновременно с това защитава съдържанието от окисляване.

С новия Bourjois PERFECT фон дьо тен кодът за постигането на перфектен и безупречен тен е разшифрован.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *