L’Oreal Lash Architect 4D водоустойчива спирала за очи от ново поколение

От | 12.01.2012

Всяка жена, която държи на външния си вид използва декоративна козметика и почти никога не излиза на вън, без да се е гримирала или поне, без да си е сложила спирала за очи. Те правят миглите им по-дълги и красиво извити. Новата серия спирали за очи на L’Oreal Paris сбъдват мечтите на много жени за изкусително дълги и черни мигли.

За разлика от останалите, L’Oreal Lash Architect 4D водоустойчива спирала за очи се гмурка надълбоко във водоустойчивия свят. Тя предефинира ефекта „изкуствени мигли“, като ги прави, освен по-дълги, плътни и извити, и много по-устойчиви на всички външни условия. Технологията Lash Architect 4D, сега се предлага и в нов водоустойчив вариант.

Водоустойчивата технология се дължи на хидрофобните полимери, които се намират в летлив разтвор в продукта и при контакт с въздуха, разтвор се изпарява, а хидрофобните полимери остават по повърхността на миглите. Благодарение на уникалната й формула, съставена от незабележими и ултра еластични 4 мм фибри, водоустойчивата спирала прави миглите ви по-обемни, удължени, извити и плътни. Резултатът от употребата на козметика като нова водоустойчива спирала за очи L’Oreal Lash Architect 4D е повече от впечатляващ – оформени и изваяни мигли без втвърдяване или слепване. Всичко това се дължи на удобния дизайн на четката Lash Architect 4D. Тя е гладка и под ъгъл, създадена за конструиране на 4D ефект „изкуствени мигли“, като обвива всяка мигла по-отделно с извайващите фибри.

С новата L’Oreal Lash Architect 4D водоустойчива спирала за очи вече няма нужда да се притеснявате, че в определен момент спиралата ви може да се размаже или разтече. С нейна помощ мечтите за дълги, плътни и извити вече стават реалност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *