Самобръсначка Gillette Fusion ProGlide Power – пробвахте ли я вече?

От | 02.11.2011

Тази сутрин имах възможността да използвам новата и актуализираната Gillette Fusion ProGlide Power и смея да кажа, че без съмнение открих моя нов фаворит при самобръсначките.

Какво е новото в Fusion ProGlide?

Като предшественик на Gillette Fusion Power Razor, тя има почти идентична дръжка и тегло (въпреки че Fusion ProGlide има малко по-голяма гумена държа). Бутонът за захранването на Fusion ProGlide е малко по-голям и е осветен, когато бръснача е включен. Хареса ми факта, че този бутон на новия модел самобръсначки се изравнят с дръжка, което ограничава до минимум възможността да я включите случайно.

На пръв поглед, вие ще забележите, новата глава на Fusion ProGlide е малко по-малка в сравнение с предходните. Долната част на главата е обновена, като се намалява броя на гумени лентички, за да направят място за новата приставка. Тя е предназначена обере излишния крем за бръснене, малко разтяга на кожата и повдига космите, като по този начин бръсненето е по-гладко. Новия дизайн помага също на ножчетата да се плъзгат по-гладко по лицето.

Също така ProGlide Fusion използва малко по-тънки ножчета в сравнение с другите самобръсначки. Другата разлика, която можете да забележите е, че в касетата между остриетата има малко повече пространство. В задната част на касетата ще забележите стабилизатор, които поддържа това разстояние между остриетата. Тези промени са направени, за да могат ножчетата да се плъзгат по-гладко по лицето, с по-малко съпротивление.

Ако искате кожата на лицето ви да бъде по-гладка и по-мека, дори ако се ви се налага да се бръснете всеки ден, тогава ще откриете вашата самобръсначка в лицето на новата Gillette Fusion ProGlide Power. Тя има нежно действие, плъзга се гладко по кожата и загрява малко, когато е в контакт с водата върху лицето ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *