Парфюмът Tom Ford Violet Blonde – любов от първо ухание

От | 02.11.2011

Чудесният аромат е приятен и може би дори е в състояние да ви върне назад във времето, за да си спомните и да преживеете даден момент отново. Но невероятното ухание е нещо друго, то има силата да трансформира.

Ароматите на Tom Ford са склонни към тази трансформация. Последното му предложение към жените е най-новия му парфюм — Tom Ford Violet Blonde. Той е със силен аромат на цветя и често е определян като деликатен и виолетово ухание не прави изключение. Вместо това веднага след като аромата му се докосне до кожата ви в мислите си вие изплуват усещания за класическа женственост. Парфюми като този напълно са в състояние да ви запленяват отново и отново всеки път, когато уханието им достигне до обонянието ви

Както с всички неща на Tom Ford и това пресъздаване на класически блясък не е случайно. Както самия Ford казва:“Violet Blonde има дух на класически европейски аромат, който е в състояние да ви привлича по-близо и по-близо, като красиво облечена жена, чието присъствие първоначално излъчва сексапил, а след това ви очарова, и в крайна сметка ви съблазнява.“

Връхните нотки на този виолетов аромат са примесени с аромата на ирис, докато сърдечните нотки на това ухание е буйния жасмин самбак. Ирисът носи един особен и същевременно уникален аромат. Тамянът, хаитянски ветивер, мускуса и мекия велур формират базисните нотки.

Ако търсите парфюм с уникален, екзотичен и завладяващ аромат най-добрия избор би бил именно Tom Ford Violet Blonde. Можете да сте сигурни, че хората около вас ще усещат уханието му с всеки полъх на вятъра и това ще събужда в съзнанието им асоциации за класически блясък. Този парфюм с виолетов аромат наистина си заслужава, защото той кара притежателя си да се чувства като рядко цвете.

Една мисъл на “Парфюмът Tom Ford Violet Blonde – любов от първо ухание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *