Новата спирала Maybelline Volum’ Express Colossal Cat Eyes – за невероятен котешки поглед

От | 11.11.2011

Ако искате да погледа ви да бъде тайнствен, проницателен и изключително примамлив, тогава несъмненото пробвайте най-новата и иновативна спирала Maybelline Volum’ Express Colossal Cat Eyes, която създава завладяващ котешки поглед.

Тя притежава уникалната формула с колаген, която придава допълнителен обем. Благодарение на извитата четка, която успява да улови дори и най-малките мигли в ъглите на окото се получава впечатляващ резултат. Тя придава до 7 пъти по-голям обем от обикновените спирали и удължава миглите от външния край на окото за ослепителен котешки поглед.

 

Каква е тайната на Maybelline Volum’ Express Colossal Cat Eyes?

Тайната на тази иновативна спирала се крие в комбинацията между новата формула и уникалната четка, които правят миглите значително по-обемни, а погледа ви е незабравимо въздействащ. Уникалната формула, обогатена с колаген придава обем на всяка мигла, като я покрива с тънък слой спирала, която не се натрупва и не се втвърдява. Миглите стават невероятно меки и обемисти. Изключително лесна за нанасяне, благодарение на своята четка, която оформя и издърпва миглите във външния ъгъл на окото за невероятен котешки поглед.Много професионални гримьори съветват, освен спирала за очите да използвате и друга декоративна козметика, като например сенки, които допълнително да подчертаят очите ви. Поставете по-светъл цвят във вътрешната част на окото, а по-тъмни сенки към външния край. Така ще направите очите и погледа ви по-проницателен и съблазнителен.

Пленителни мигли с извити краища и максимален обем и всичко това само с едно нанасяне на новата спирала Maybelline Volum’ Express Colossal Cat Eyes. Пробвайте я и се уверете сами.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *