Wooden Spoon – натурална козметика с отлично качество

От | 09.08.2016

Натурална козметика Wooden Spoon предлагана в Ivis.bg

Wooden Spoon е българска био козметика създадена с основната идея да предложи на потребителите чистата и неподправена грижа на природата.

Всички продукти от сериите Wooden Spoon са съставени от умела комбинация между екстракт от билки и биомасла в суров и необработен вид. Това съчетание доказано спомага за цялостното подобряване на кожата на лицето и тялото, правейки я по-нежна, здрава и гладка.
Производителя гарантира отличното качество на своите продукти като споделя, че за производството на своята козметика са използвани иновативни технологии, които да максимално за съхраняват натуралните свойства на използваните суровини.

Козметика Wooden Spoon се предлага в няколко различни серии предназначени за различна грижа за лицето, тялото, косата, устните, бебето и слънцезащитни лосиони. Всеки един продукт от тези серии е изработен от 100% натурални и органични съставки. Най-честито използваните съставки в сериите са масло от ший, кокос, лайка, магданоз, вечерна иглика, шипка, олио от макадамиа, арган, бадем, кайсия, маруля, таману и екстракт от розмарин, безсмъртниче и други.

С тези натурални продукти вашата кожа и коса ще бъде по-мека, гладка, подхранена, еластична и жизнена.

Всички продукти и серии Wooden Spoon можете да намерите и във верига магазини IVIS, както и онлайн на http://www.ivis.bg/wooden-spoon/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *