Ревю на Davidoff The Brilliant Game EDT

От | 07.04.2015

Davidoff тоалетна вода за мъжеThe Davidoff Game EDT Woody Aromatic е ароматът за мъже. „Играта” стартира през 2012 г. Нюхът, който застава зад ароматната тоалетна вода за мъже е Бернард Елена. Връхните нотки са съчетание от джин и плодове от хвойна. Средните нотки са комбинация от ирис и благородна дървесина, а при базата се усеща ароматът на абаносово дърво.

The Davidoff Game EDT е силен и възвишен дървесен аромат за мъже. Той стартира още през 2012 г., ароматът Game EDT е направен от Bernard Ellena от дизайнерската къща на Davidoff. Връхните нотки на този чувствен аромат се извличат от джин и плодове от хвойна. Iris и благородните дървесни масла формират същността и сърцето на парфюма от 2012г., докато базовата нотка тук е квинтесенцията абанос. Топло и успокояващо като всички дървесни аромати, всеки от парфюмите, от началната серия е 100ml EDT за мъже демонстрира възраждащия пристъп на свежест и жизнерадост, който продължава през целия ден.

Интелигентен и уникален дизайн за бутилката

Проектирана, за да задоволи името Davidoff, 100 мл тоалетна вода за мъже, се съхранява в блестяща бутилка, която наподобява наредени един върху чипове за покер. Черно и сиво сенчестата бутилка, въплъщава духа на аромата и перфектното име. Тази тоалетно вода, определя интригуващите мъжки качества като увереност, например. The Davidoff Game EDT Woody Aromatic при използване, вдъхва увереност на мъжете, които го използват, създавайки впечатление за интелигентност у събеседниците. Те се характеризират с отличителен външен вид и аромат. Този аромат е за тези, които обичат да правят нещо за себе си.

Но стига сме говорили за началото на серията. Нека обърнем малко и внимание на по-новият Davidoff The Brilliant Game EDT – тоалетната вода за мъже, която излиза на пазара в края на миналата година и по-точно през зимата на 2014. Както и предшественикът си, бутилката при новия аромат също е вдъхновена от хазартните игри. Именно поради тази причина дизайнът на бутилката напомня на покер чипове (сходно на модела от 2012). За The Brilliant Game серията е характерен аромата на харизматичен човек.

Що се отнася до съставът, той е ориенталски –дървесен, също така може да се усети аромат на вермут и газирана вода и кедър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *