4 мъжки дезодоранта под 5,00 лв, които може да закупите от Онлайн магазин Ivis

От | 26.04.2015

Дезодорант против изпотяване

1. Nivea Invisible Power дезодорант за мъже – цена: 3,98лв
Дезодорантът се предлага във флакон от 150 мл като е гарантирано минимум 48-часова защита от изпотяване. За този дезодорант освен приятният аромат е характерна и защитата от поява на жълти петна по дрехите, които обикновено се получават под мишниците, в резултат на изпотяване. В комбинация с това, топлия дървесен аромат и липсата на оцветители и алкохол в състава на дезодоранта от Nivea, го правят желан от силната половинка за всекидневна употреба.

2. Garnier Men Mineral Deo Invisible – цена: 4,78лв
Подобно като при флакона на Nivea, тук също имаме 48-часова защита, липса на алкохол, доказан ефект и нанасяне върху кожата без предизвикване на дерматологични проблеми. За тази цена ще получите 150 мл флакон, който ще ви предпазва от изпотяване, неприятната миризма и жълтите петна за минимум 48 часа.

3. Borsalino Panama дезодорант за мъже – цена: 4,98лв
Това е страхотен, свеж аромат с мирис на портокали, босилек и бергамот, който можете да получите за по-малко от 5,00лв. Количеството е стандартно като при повечето дезодоранти – 150 мл. Този аромат се предлага в елегантен черен флакон.

4. Rexona Power дезодорант за мъже – цена: 4,98лв
Този свеж и силен аромат за мъже от Rexona гарантира 24-часова защита от изпотяване и неприятни миризми. Може да бъде ваш за по-малко от 48 часа, след направена поръчка. Елегантният флакон е стандартен – 150 мл, като за него е характерна черна капачка и съчетание от сиво, черно и златист (към кафяв) цвят на бутилката.

Тези четири предложения ще ви предпазят от неприятните миризми, на които мъжете често стават жертви – особено през летните дни, когато температурите са по-високи и в резултат на горещото време се предизвиква изпотяване при повечето хора. В този случай е нужно преди излизане да впръскате само веднъж от избрания дезодорант за мъже и за следващите 24-48 часа (в зависимост от избрания вариант) ще бъдете защитени и свободни да се движите в „жегата”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *