Спирала за очи Bourjois Volume Glamour Push Up – обемни мигли всеки ден

От | 10.11.2014

Спирала за очи Bourjois Volume Glamour Push Up

Новата спирала за очи Bourjois Volume Glamour Push Up е една съвършено различна интерпретация на обем, извивки на миглите и възвишена екстравагантност. Тя сякаш променя самите гени на миглите и им придава уникална форма и интензивност.
Самата четка е проектирана да има голяма покривност и така се постига изключителната плътност от корена на миглите, до самият им връх, и то само с едно движение. Тя има по-удебелен център и сравнително къси власинки, разположени на равни разстояния. Това не е класическа четка за спирала, но работата която върши е зашеметяваща. Върхът от своя страна е по-тънък с по-дълги власинки, които са разположени в двойни слоеве.

Специалната четка на спирала Bourjois Volume Glamour Push Up Новата спирала за очи Bourjois Volume Glamour Push Up има формула, придаваща на миглите:

  • Изключително черен цвят
  • Копринена текстура
  • Плътна и извита форма
  • Гъвкавост
  • Усещане за лекота

Това наистина ще се хареса на дамите, които не могат да понасят спиралите, които правят миглите им твърди и крехки. Още по-добрата новина е, че тази спирала на Bourjois е лека и почти не се усеща, а в същото време е трайна, не се размазва и не се лющи. Със сигурност ще оцените предимствата ѝ.

Нова изключителна спирала за очи с марка Bourjois можете да намерите в www.ivis.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *