Новият мъжки парфюм Joop! Homme Extreme Joop! – по-секси и скандален

От | 19.11.2014

Мъжки парфюм Joop! Homme Extreme Joop!

Joop Homme се завръща още по-провокативен откогато и да е било с новия по-похотлив, по-секси и по-скандален мъжки парфюм Joop! Homme Extreme Joop!
Той е силно пристрастяващ мъжки аромат, харесван от жените и припомнящ спомени за страстни прегръдки.
Новият възхитителен аромат за мъже представя една по-тъмна глава в историята на парфюми Joop! Homme, разказвайки за забранени желания и дръзки изкушения.

С връхни нотки на черно какао и базови нотки на пачули, Homme Extreme е пикантен ориенталски аромат, който възбужда вашите сетива и събужда вашата мъжественост. Ароматът е смес от диви ориенталски подправки и луксозна дървесина, а от там идва и тайната съставка „hot skin accord”, която вдъхновява утвърждаващата сила на мъжкаря. Идеята се крие в това да се уловят солените, топли и чувствени аспекти на сив кехлибар, с мъжествен и подривен привкус, за да се представи водачът на групата, доминиращият мъжкар. Тази сила и мъжество се крие именно в тайната съставка „Hot skin accord”.

 Joop! Homme Extreme Joop!

За да се придаде още по-голяма мъжественост на аромата, стандартната розова Joop! бутилка е заменена от такава с по-дълбок и тъмен лилав цвят представляващ интензивността на аромата и нощните му качества. Аромата на мъжки парфюм Joop! Homme Extreme Joop! се свързва изцяло с нощта. Отличаващият знак на бутилката завършва с виден намекващ Х, който подсказва, че е с ХХХ характер и обещание за действия.

Рекламният клип на парфюма е заснет от известният моден фотограф Натаниел Голдберг. В него е представен чувственata любов между мъж и жена. Рекламни лица стават професионалният футболист/модел Джъстис Джослин и супер моделът Даша Малигина.

Новият мъжки парфюм Joop! Homme Extreme Joop! ще откриете в разфасовка от 75 мл в цялата търговска мрежа на магазини Ivis.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *