Новият дамски парфюм Chloe Love Story с чувствен и романтичен аромат

От | 03.11.2014

Световно известната модна къща Chloe представя новия си дамски парфюм Chloe Love Story, който е вдъхновен от Моста на изкуствата и от доста спорният ритуал за заключване на катинари по неговите парапети, като символ на любовните взаимоотношения.

Новият дамски парфюм Chloe Love Story

В истинският живот, тежестта на катинарите, които влюбените заключват на парапетите на моста над река Сена, свързващ Лувъра и Френската академия, е довела до причиняване на значителни материални щети на този паметник. Затова, железните решетки постепенно са заменени с прозрачни стъклени панели, така че да се ограничат романтичните изливи.

В този контекст, самият флакон на Chloe Love Story е създаден така, че да наподобява именно катинар, а деликатната панделка завързана на „дъгата“ подсилва усещането за женственост.

Парфюмеристът Ан Флипо, която преди това е работила върху Invictus Paco на Rabanne, La vie est belle на Lancôme или Manifesto на Yves Saint Laurent е създател и на този нов уникален аромат. Уханието на Chloe Love Story е комбинация от букет от бели цветя, включително нероли, портокалов цвят и стефанотис (жасмин от Мадагаскар). Последния от тях е разглеждан като цвете, символ на щастие, като той подкрепен от кедрово дърво и мускус. Love Story е свеж, чувствен и романтичен дамски парфюм.

Френска актриса и модел Клеманс Поеси е избрана за лице на Chloe Love Story

Известната френска актриса и модел Клеманс Поеси е избрана за лице на този парфюм. Това не е случайно, тъй като ароматът въплъщава духа и умението на жените да съблазняват.

Колкото по-съблазнителни сте, толкова сте и по-свободни да изразите себе си и да бъдете част от свободната идеология на 18-ти век.

Новият дамски парфюм Chloe Love Story можете да откриете в нашия онлайн магазин Ivis.bg, както и в търговските ни обекти в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *