Мъжки парфюм Davidoff Cool Water Night Dive – магнит за жените

От | 06.11.2014

Мъжки парфюм Davidoff Cool Water Night Dive

Безспорно Davidoff Cool Water Eau de Toilette се е превърнал в истински бестселър, тъй като още през 90-те години именно този парфюм печели огромен брой почитатели, които предпочитат мъжествения му и свеж аромат. През 2014 година парфюмерийния гигант Davidoff добавя още един емблематичен аромат за мъже към своята колекция Cool Water. Новият мъжки парфюм Davidoff Cool Water Night Dive е със свеж и мъжествен аромат. Той е интерпретация на водна тема, наподобяваща спокойствието на морето и вълните, а тъмнината на нощта добавя мистериозното усещане за смразяващо ухание.
Davidoff Cool Water Night Dive отваря своя аромат с връхни нотки комбинация от охлаждаща мента, океански акорди, воднисти плодове и шамфъстък, които подобряват вечния аромат на мастиковия храст. Това удивително встъпление отстъпва място на модерните и ориенталски сърдечните нотки на черен пипер, кашмир и тютюн, който са умело комбинирани с градински чай. Накрая се освобождават базовите нотки от кехлибар, мускус, дървесина и велур.

Формата на флакона на мъжки парфюм Davidoff Cool Water Night Dive ще се стори познатата на феновете на бранда, но всъщност той представлява една изцяло нова презентация на класическата версия. Синия ултрамарин дизайн блести както морето вечер, а сребърните нюанси на логото напомнят за отражението на луната в океана. Това метафорично представяне перфектно съвпада с аромата на парфюма придавайки му мистично и секси присъствие.

Davidoff Cool Water Night Dive парфюм за истински мъже

Ароматът е идеален за вечерни мероприятия или партита. Парфюмът е истинска бомба на свежест и мъжественост. Господата, използващи мъжки парфюм Davidoff Cool Water Night Dive са на върха на своята привлекателност, а харизмата им привлича жените като истински магнит.

Ароматът е на разположение във флакони от 50 и 75 мл., които ще откриете в нашия онлайн www.ivis.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *