Дамски парфюм Marc Jacobs Daisy Dream – осмелете се да мечтаете

От | 05.11.2014

Трудно е да се отрече силата на популярния аромат на Marc Jacobs Daisy. От стартирането си през 2007г. парфюмът се превърна в бестселър, привличайки много почитатели, отчасти благодарение на супер-сладките винилови цветя, които красят бутилката.

Дамски парфюм Daisy Dream на Marc Jacobs

През 2014 година Marc Jacobs пуска на пазара своето последно попълнение към серията Daisy, който носи сладкото наименование Daisy Dream. Създаден е от главният парфюмерист Alberto Morillas и Ann Gottlieb, Daisy Dream е лек и ненатрапчив дамски парфюм, който е предназначен за дългите летни дни под синьото небе. Той е вдъхновен от маргаритките и синьото небе, а Marc Jacobs изразява това в този свеж и цветен аромат. И въпреки, че нотките са различни този парфюм наподобява много другите аромати на бранда.

Дамски парфюм Marc Jacobs Daisy Dream има елементи на оригиналния аромат, но е по-лек, деликатен и ефирен. Представен е на пазара като плодово – цветен аромат, той всъщност е по-скоро свеж и флорален. С първото впръскване се усещат ароматни нотки на къпина, круша, жасмин, мускус, както и мек допир на кокосова вода.

Ароматът на Daisy Dream започва с връхни нотки на пресни плодове – къпини, умело комбинирани със сладките акорди на круша и грейпфрут, който предават леко и свежо усещане. Сърдечните нотки са с ефирни цветни мотиви на маргаритки, синя глициния и жасмин, които правят аромата по привлекателен и сексапилен. Базовите нотки на парфюма са мека и приглушена комбинация от мускус, бели дървета и кокосова вода.
Всъщност, всичко това дава усещането за чувство на леко и пухкаво докосване, което те кара да се чувстваш свободен, изпълнен с аромат на сини цветя и зелена трева.

Дори в стъклената бутилка има частица от вдъхновяващото име, като самият парфюм е син и наподобява светло синьото небе, а сребърната капачка е украсена със сплетени маргаритки.

Daisy Dream на Marc Jacobs

Рекламният клип към дамски парфюм Daisy Dream е режисирано от Sofia Coppola, приятел на Jacobs , която пресъздава афера вдъхновена от култовия инди филм „Обречени да умрат“ и представя този аромат като изненадващо лек и харизматичен.

Ако обичате аромати с меки, нежени, лек и свежи флорални мотиви, със сигурност ще се влюбите в новия дамски парфюм Marc Jacobs Daisy Dream!

В онлайн магазин Ivis.bg, както и в търговската обекти Ivis в страната ще откриете парфюма, който се предлага в разфасовки от 30, 50 и 100мл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *